FeelDy Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 siedziałem sobie w pracy wczoraj i wrzuciłem w google-->grafika--->E30 i przegladałem sobie fotki .... nie sądziłem ze w luznych zdjeciach z bumami znajde Gębke Mordulca )) hihihi ...yyy to tyle bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hehe nawet sie nie pochwalił <bmw_1> to pewnie ta jego wrodzona skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Heh przeglądnełem 34 kolejne strony zdjec na googlach po wpisaniu E30 w wyszukiwarce ale mojego avatara nie znalazłem :wink: A tak swoja drogą to kazdy avatar / zdjecie umieszczone na forum trafia do wyszukiwarki poniewaz na forum "siedzą" cały czas boty które na bierząco "czytają" forum uaktualniajac to co mozna znalezc wlasnie poprzez wyszukiwarke m.in google bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dzis tez przegladałem był awatar innego z forumowiczow ale nie pamietam kogo ;] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 jest mnóstwo naszych avatarów wystarczy że w "Mój samochód" wpiszesz E30 ..... i poźniej w googlach wyszukasz e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ;] eee no jak teraz napisze ze to jasna sprawa to bedzie ze sie tlumacze albo co ;] :oops: a jak napisze ze spoko nie wiedziałem to wyjde na pół debila ;] :twisted: i tak zle i tak nie dobrze trzymam sie wersji ze wiedziałem (pff a co w lutym dyplom obronilem z informatycznych systemow zarzadzania) <--- chwale sie a cooo ;D!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi