wera Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 dlaczego niestety hmm a kto jeszcze wiedzial... czyzby Pola ?? :wink: bez roznicy nie zabraniam ogladac :mrgreen: i podziwiac oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 dlaczego niestety ... chodziło mi o to ze jak obiecałem , to nie wygadałem gdzie bunia stoi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 aaa... uklon_bmw szacuneczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich Jedynym problemem w tych autach jest to że są to już leciwe autka kupić w dobrym stanie to problem Powiek krutko jedynymi autami dla mnie to same rekiny żadne przejściówki np e30 to naług te auta kto się w nich zakocha to do końca jak tylko bendę mial szansę to powrucę do 320 <bmw> r6 happy_bmw w e21<bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jakieś 17lat temu mój ojciec kupił rekina 320 E21 w zielonym metaliku. Ale to wyprzedzało(szczególnie,że same maluchy i duże fiaty jeździły po Polsce). Niestety sprzedał,bo bardzo dużo paliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi