krzysieksc Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mam mozliwosc kupienia foteli +kanapy z e46 sedan. i tu jest moje pytanie czy bedzie to pasowało do e36 sedan...??? Jesli nie to czym sie to moze róznic?? Zmianajest potrzebna z powodu zniszczenia starych. Prosze o szybka podpowiedz. Z góry dzieki pozdrawiam krzysieksc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mam mozliwosc kupienia foteli +kanapy z e46 sedan. i tu jest moje pytanie czy bedzie to pasowało do e36 sedan...??? Jesli nie to czym sie to moze róznic?? Zmianajest potrzebna z powodu zniszczenia starych. Prosze o szybka podpowiedz. Z góry dzieki pozdrawiam krzysieksc stary... używki do e36 są po 150 zł w fajnym stanie komplet za 500 kupisz bez problemu, chyba, że chcesz sportowe podgrzewane z pełną regulacją, to wyjdzie koło 800-1000 Fotele z E46 są z deczka inne i nie targałbym się na dopasowywanie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi