Carlos Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to co do "cyca" to mamy jeszcze jedną propozycje ... czy to nie on przypadkiem ?? pozdro dla Gumisia... mocy ci zabrakło ale jesteśmy z tobą [ Dodano: 16 Czerwiec 08, 21:04 ] oto i fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 bylo jak zwykle z taka ekipa SUPERRRR, szkoda ze swoim czolgiem dokaturlalem sie dopiero w sobote, RAFAŁ jak zwykle szacuneczek uklon_bmw chce te klipy u siebie :lol: Sebastian wielkie dzieki za projektor, a dla wszystkich pozostałych wielkie dzieki za zajefajna atmosfere i za to ze byliscie bmw_beer pozdro i do nastepnego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Carlos!!! O nie to musiał byc jakis fotomontaz!!!! :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Madziulka napisał/a:troszku zimno było ale dalismy rade a co ogrzewanie Ci w domku wysiadło czy co ?? hehe ja nie mowie o spaniu tylko jak siedzielismy pdo wieczor to sie chlodno robilo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kilka fotek [ Dodano: 17 Czerwiec 08, 19:42 ] Następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ostatnie zdjęcie przywodzi na myśl "Zlot ORMOwców" :lol: ... pewnie przez te kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No musze przyznac ze impreza byla petarda. Wielkie pozdro i dzieki dla sebastiana i leszka z paniami za atmosferke w domku. Zaluje ze nie zostalismy na niedziele i musielismy uciekac z powodu bolu zeba Madzi Ale przez te wszystkie dni bylo extra powtorka bedzie w nysie :mrgreen: Tylko zeby nie bylo tak zimno a jak juz bedzie to zeby atmosfera byla tak samo goraca!!! <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 kresek spoko atmosfera z tymi ludzmi zawsze będzie gorąca!! bmw_beer :drunk: :party: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 dajcie wiecej zdjec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 407 fotek w paczce ale to tylko zdjecia moje i Piotrka od nikogo wiecej nie dostałem nic na maila , dlatego kto chce udostepnic swoje foty to prosze mi przesłac na mord@go2.pl to dorzuce to tej paczki bmw_beer :drunk: :gril: <bmw_2> <bmw_1> http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/suma.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Galeria z fotek z paczki: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Galeria z fotek z paczki:http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=49 Nie poznaje kolegi admina, szacuneczek uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Galeria z fotek z paczki:http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=49 Nie poznaje kolegi admina, szacuneczek uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw tylko można by było zdjęcia poobracać i przesortować, ale i tak szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cześć Wam wszystkim na wstępie chciałem wyjaśnić nasze nagłe zniknięcie bez pożegnania. Niestety firma się upomniała o mnie i musiałem zabrać towarzycho wcześnij niż planowaliśmy do wrocka. Plenerek jak najbardziej przezajefajny wszystkim bez wyjątku się podobało , a mi tak bardzo :party: że w ostatnią noc w ferworze zabawy straciłam poczucie czasu sorrki wszystkim którym spędzałem sen ze zmęczonych powiek uklon_bmw ! Mam nadzieje że więcej takich wypadów uda nam się zorganizować w takim doborowym towarzystwie a nawet większym. Pozdrawiam wszystkich plenerowiczów oraz wszystkich szczęśliwych posiadaczy BMW których nie było z nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Filmik z tej pamietnej wyprawy : :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/karpacz.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jaki śooook teraz dopiero żałuje ze mnie tam nie było :cry: :cry: :cry: na tych linach pobawił bym sie w tarzana happy_bmw bardzo mi sie podobało to co było na filmie i fotkach hehe chwile ulotne niektórzy mieli :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a podobno są 2 wersje filmu kiedy możemy sie spodziewać drugiej ???? bmw_beer no klip fajnie zmontowany ale bym chciał zobaczyć tą drugą wersje takich imprez jak najwiecej :!: :!: :!: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a podobno są 2 wersje filmu kiedy możemy sie spodziewać drugiej ???? Jest i druga czesc klipu :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/karp-extr.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no i to ma sie rozumieć <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Świetne klipy i ten podkład. Miło powspominać. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no bomba Mordulec ... ty to wiesz z czego robic klipy ... ale mnie mogles odpuscic ... przez ciebie spie na kanapie pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi