Forest Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Projektor załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Projektor załatwiony. No to rewelacja bmw_beer :drunk: <bmw_2> Ja tylko przypomne : zbiórka 18:00 na parkigu obok stacji JET na bielanach proponuje zabrac ze sobą jakies stoliki / krzesełka / foteliki ogrodowe itp zreszta kto był na tuningowisku to wie o co biega bo organizacja była spoko i oczywiscie najlepiej zrobic zaopatrzenie spozywczo-monopolowe przed wyjazdem zeby pozniej nie szukac sklepów tylko zabrac sie za rozkładanie namiotów / grilowanie Na autobanie nie popierdzialmy 200 tylko tak w normie zeby dało rade nakrecic klipa z przejazdu , kto chce sie pobawic w kubice to od razu moze pociskac do karpacza nie czekajac na reszte bmw_beer :drunk: <bmw_2> <bmw_3> <bmw_1> :gril: :party: [ Dodano: 13 Czerwiec 08, 10:11 ] Aha jak ktos ma jakas piłke do siatki / nogi to jak moze to prosze zabrac bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Dzwoniłem dziś do gościa z Parku Linowego,umówiłem nas wstepnie na sobotę na godzinę 12.00.Zarezerwowałem dla nas 30 kompletów uprzęzy.Cena biletu 25 zł - dla naszej grupy zniżka do 20 zł.Dziś wieczorem trzeba podać dokładną ilość osób które biorą udział w zabawie ale listę zrobimy już na miejscu,w Miłkowie.Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Dzwoniłem dziś do gościa z Parku Linowego,umówiłem nas wstepnie na sobotę na godzinę 12.00 ja sie na to pisze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak ktoś ma czajnik elektryczny to było by fajnie jakby go zabrał... (jakaś kawa rano :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Własnie wrocilem Miłkowa camping ładny tylko troche mniejszy niz na fotkach. Bedzie super pozdrawiam!! [ Dodano: 13 Czerwiec 08, 16:21 ] Jak ktoś ma czajnik elektryczny to było by fajnie jakby go zabrał... (jakaś kawa rano :wink: ) czajnik mam spakowany takze niema problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Elo companiero spocik zajefajny z naszej strony mega spoks.. wszyscy zadowoleni szkoda tylko ze do miasteczka miniator nie moglismy pojechac .... Mordulec wszystko z aparatu ci wysle na maila... pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 siemka. kubuś ze starymi tez juz w domu. spocik zajeb..... ( poza panią z pola namiotowego :evil: ). pozdro dla wszystkich a ci co nie byli niech żałują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 siemanko dzieki tym wszsytkim co byli a tym co nie byli powiem tylko tyle że mogą załować wrzucam kilka fotek żeby troche przybliżyć to wszsytko co sie tam działo bmw_beer :drunk: happy_bmw <bmw_2> [ Dodano: 15 Czerwiec 08, 18:55 ] aha no i prośba do wszsytkich któży mają foty żeby wrzucili je na jakiś serwer lub przesłali mi na maila uklon_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hey bylo super (fakt oprocz Pani ktora chyba nas nie polubila ;p ), troszku zimno było ale dalismy rade bmw_beer :gril: :party: pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 no to jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hejka spocik dobry zaje było nawet pogoda dała rady plenerek udany :mrgreen: bmw_beer POZDRO WSZYSTKIM GUMIS <bmw_1> AAAAAAAA brawa dla cycusia ha dobry jest happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Impreza rewelacyjna , jak plener to minimum 3 dniowy :drunk: bmw_beer Lekkie zawirowanie z tą włascicielką i "cykorem" z tej przyczepy kempingowej co byl taki niewyspany przez 2 dni ale generalnie super wyszło :gril: bmw_beer :drunk: Lekkiego zgona juz zaliczam nad klawiatura wiec dłuzsze wypracowanie o zlocie napisze z rana bmw_beer POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY BYLI a kto nie był to jak zobaczy foty to mniej wiecej zobaczy co go omineło :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Super imprezka, kto nie był może tylko żałować. Zamieszczam parę fotek ze zlotu: Dzięki za miłe przyjęcie i świetną zabawę. Pozdrowienia dla wszystkich <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 My z Paulą pojechaliśmy jeszcze do parku miniatur do Kowar,mamy pełno zdjęć,ale teraz ich nie wrzucę,bo spadam do pracy. P.S. fajny był przejazd przez Karpacz na sam koniec,ludzie oglądali sie i liczyli nasze cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Super imprezka, kto nie był może tylko żałować. Zamieszczam parę fotek ze zlotu:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Dzięki za miłe przyjęcie i świetną zabawę. Pozdrowienia dla wszystkich <bmw_1> ja już żałuje ale niestety praca !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jak dla mnie był to chyba najlepszy "spot" na jakim byłem :mrgreen: , atmosfera była wyśmienita, ludzie weseli i ładna pogoda.... całe zorganizowanie od strony techniczno-rozrywkowej też sie udało (tylko w sobote były problemy :lol: ) to teraz na filmik trzeba poczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ludzie myślcie już nad jakimś następnym spotkaniem :lol: Ja też postaram się wrzucić wieczorkiem kilka fotek ze spotu.Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę i świetną zabawę.Cieszę się,że przeżyliście te chłodne noce w namiotach.Szczególne pozdrowienia dla ekipy z domku sołtysa.Szkoda trochę tych 200 zł i 4 punktów Maćka i oczywiście uszkodzonych autek.Dobry był ten ponapinany kolo bez koszulki co skakał po płotach jak Wałęsa :party: Udał się mamie chłopak :twisted: Do następnego razu.Pozdrowienia dla całej ekipy. P.S.Maciek i Aga pamiętajcie o 28 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A co się stalo z autkami? Ja mam pytanie-czy zeby przyjechać na zlot,trzeba być zapisanym w Klubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A co się stalo z autkami?Ja mam pytanie-czy zeby przyjechać na zlot,trzeba być zapisanym w Klubie? nie, zapraszamy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Było świetnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: słowa tego nie oddadzą, to trzeba przeżyć Nie popsuła tego ani zła dyrekcja ośrodka i ciągłe pretensje, ani nie za dobra pogoda(brrr zimno było chociaz nie padało, a to duży plus :lol: ), ani uszkodzone autko bmw_beer Oby więcej takich wyjazdów i spotkań z takimi ludźmi, bo to ludzie tworzą atmosferę <bmw_2> bmw_beer :mrgreen: <bmw> Do następnego :drunk: :party: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witam!Plenerek bardzo udamy wszystko w najlepszym wydaniu czekamy na nastepne takie wypady.Pozdrawiam wszystkich ktorzy byli.PS.najwarzniejsze ze poznalismy cyca happy_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a propos cyca to pewnie chodzi o tego gościa ?? happy_bmw hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 spocik super,następnego proponuje na bardziej płaskim terenie ha ha pozdrowienia dla wszystkich i oczywiście ekipy od sołtysa bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jest chwilka to napisze troche wiecej niz wczoraj bmw_beer :drunk: :gril: Generalnie imprezka wyszła super , cały przejazd z bielan do karpacza bez jakichs wyczynów i scigania , ładnie w kolumnie tak jak miało byc co prawda przejechałem autostrade z predkoscia około 90-110kmh (bo czekalismy az wszyscy sie włączą, na bielanach krótkie swiatła były) ale generalnie ekstra wyszło. Pare akcji co prawda było ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu np przypadkowa blokada stacji benzynowej (straszne kolejki za benzyną ostatnio :lol: ) albo juz przed samym Mikołowem rewelacyjne "parkowanie" na tym szerokim parkingu az ludzie powyłazili z budynku bmw_beer Faktycznie szkoda tego mandatu no ale co poradzic , dobrze ze Macka podliczyli tylko za dwie kreski a nie za predkosc bo takiej promocji by juz nie było , wniosek tylko taki ze mieli "za wolny" videoradar zeby dogonił Macka :lol: Jesli chodzi o kwestie "zakwaterowania" to smiało mozna powiedziec ze to kemping dla singli / emerytów / rencistów i głuchoniemych , powiem tak byłem juz na wielu imprezach rózne rzeczy sie działy , od latających lewarków , siekierek na kilofach wbitych w klape bagaznika kończąc i z cała pewnosci moge powiedziec ze z naszej strony było na prawde w porzadku i własciwie jadac w plenery powinnismy sie z kims zamienic na auta pojechac nie wiem skodami/oplami/wolcwagenami bo nastawienie "starszych panstwa" z recepcji było kompletnie nie zrozumiałe a juz tekst z tym wózkiem zeby przeniesc go przez płot to jakas totalna masakra , mysle ze kazdy z nas juz odpowiednio "zareklamuje" wsrod znajomych "super" obsługe tych Państwa , mysle ze ten młody gosc który był na samym początku w piatek był bardziej spoko no ale cóz przez sobote/niedziele go nie było wiec za bardzo nie było z kim wyjasnic sprawy :wink: Co do samego biwakowania to WIELKIE dzieki dla Sebastiana za projektor i dla Rafała za uzyczenie swojego Audio-Kompakta do zmontowania oprawy wizualnej imprezy , jak dla mnie to zarabiscie było poogladac na duzym ekranie w takim gronie wszystkie klipy ze spotów Maxbimmer'a no i oczywiscie kilka fajnych teledysków od Rafała :drunk: Trudno nie wspomniec o składaniu tego duzego namiotu bez instrukcji , niezłe jaja wyszły jak wysypalismy cała zawartosc kartonu i .......... error nie ma kartki ze schematem ............ ale po browarze wszystko sie dało poskładac i nawet zadne czesci nam nie zostały bmw_beer :drunk: Heh jeszcze mi sie przypomniały zawody w strzelaniu , tak w sumie bym sie chetnie dowiedział kto wygrał bo jakos z soboty nie pamietam rozdania nagród :lol: Ogólne impreza na pełnym wypasie z rewelacyjnym klimatem (nie mówie o pogodzie) super ze udało sie to przeprowadzic , mam nadzieje ze w podobnym składzie wybierzemy sie 28-29 do Nysy bmw_beer :drunk: Dzieki WIELKIE wszystkim którzy sie z nami wybrali na ten plener i dobrze sie bawili :gril: bmw_beer :drunk: <bmw_2> Aha jak ktos ma zdjecia ktore chce opublikowac to mozna smiało przesyłac do mnie na skrzynke ja to poskładam w jedno archiwum i wrzuce linka do wszystkich fotek , oczywiscie zdjecia znajda sie tez w naszej galerii :gril: mord@go2.pl Ludzie myślcie już nad jakimś następnym spotkaniem No najblizszy spocik to w nysie 28-29 czerwca fajnie bedzie spotkac sie w jeszcze wiekszym gronie miłosników beemek bmw_beer A co się stalo z autkami? ... pod wieczór autka troche zmarzły i z tego zimna sie przytuliły do siebie :wink: troszku zimno było ale dalismy rade :lol: a co ogrzewanie Ci w domku wysiadło czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi