Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 sie wlaczy automape sie dojedzie najlepiej chyba autostrada pozniej zjazd na strzegom - bolków - jelenia gora - karpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 najlepiej chyba autostrada pozniej zjazd na strzegom - bolków - jelenia gora - karpacz Dzięki. właśnie o to mi chodziło. to tak jak napisałem wcześniej my bedziemy na was czekać w strzegomiu i tam się dołączymy do kolumny. pozdrawiam i do zobaczenia. pytanie_bmw Będzie miał ktoś CB?? jak tak to na jakim kanale będziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam! Mam pytanie z ktotego miejsca (ulicy) wyjezdzacie z Wrocławia do Karpacza Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mysle ze spod parkingu przy Jet/Pizza Hut na bielenach na przeciw tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekojan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Świetna sprawa, jak bym mógł- to bym pojechał... pozdrawiam Wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 najlepiej chyba autostrada pozniej zjazd na strzegom - bolków - jelenia gora - karpacz Dzięki. właśnie o to mi chodziło. to tak jak napisałem wcześniej my bedziemy na was czekać w strzegomiu i tam się dołączymy do kolumny. pozdrawiam i do zobaczenia. pytanie_bmw Będzie miał ktoś CB?? jak tak to na jakim kanale będziecie?? ja rownierz bede w strzegomi lece z dzierżoniowa przez świdnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja rownierz bede w strzegomi lece z dzierżoniowa przez świdnice to fajno ale my bedziemy od rana w piątek w strzegomiu u moich rodziców, więc ruszasz z ddz o godzinę wcześniej i wpadacie do nas do strzegomia na kawkę przed drogą. pozdrawiamy. ps. nie przyjmujemy odmowy happy_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Myślę, że wyjazd w piątek ok godziny 17.30/18. Trasy niestety dokładnie nie znam, ale sebastianforyst był już tam, to mam nadzieję, że nas poprowadzi happy_bmwJadąc od strony Jeleniej Góry na pole namiotowe natkniemy się przed Karpaczem.Jest po lewej stronie (jadąc od Jeleniej) tuż przed skrzyżowaniem i skręcie na Miłków.Więc nie sposób go niezauważyć.Jest tam spory napis na ogrodzeniu MALINOWY LAS czy coś tam więc napewno to zauważymy [ Dodano: 6 Czerwiec 08, 13:44 ] Przepraszam...napis brzmi WIŚNIOWA POLANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja rownierz bede w strzegomi lece z dzierżoniowa przez świdnice to fajno ale my bedziemy od rana w piątek w strzegomiu u moich rodziców, więc ruszasz z ddz o godzinę wcześniej i wpadacie do nas do strzegomia na kawkę przed drogą. pozdrawiamy. ps. nie przyjmujemy odmowy happy_bmw :mrgreen: hej wielkie dzieki za zapro, nie wiem jak to bedzie bo bede lecial z wrocka po robocie do domu po sprzet, rzeczy itp. bmw_beer pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Słuchajcie tak w kwesti techniczno-rozrywkowej : nie ma ktos pozyczyc projektora tak zeby zmontowac na miejscu "kino-samochodowe" reszta potrzebnych rzeczy nie bedzie problemem , laptop sie znajdzie , tablica do wyswietlenia filmów równiez nagłosnienie pewnie u Rafała w aucie tylko potrzebny projektor jakby ktos miał mozliwosc pozyczenia lub ma taki na własnosc to prosze napisac bmw_beer :drunk: <bmw_2> <bmw_3> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 proponuje odwiedzic w niedziele po sniadaniu: http://park-miniatur.com/pl/index.php?url=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja proponuję wybrać się również do Parku Linowego.Byłem na czymś takim w Kudowie i powiem Wam,że to po prostu rewelka...adrenalinka no i chyba wszyscy gdy byli mali marzyli o tym by zostać Robin Hood'em :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.karpacz.pl/index.php?p=kis&id=525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ja różwnież mam zajefajną propozycje a mianowicie letni tor saneczkowy w Karpaczu http://www.karpacz.ig.pl/cms,287.php happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 tak dla przypomnienia... Jeżeli ktoś ma "wezyra" (tj.namiot bez ścian) to jeżeli jest w stanie go zabrac to było by świetnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jest taki namiot klubowy, http://www.fotosy.maxbimmer.pl/displayimage.php?album=15&pos=31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 hmm... to dlaczego nie mieliśmy go na tuningowisku ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 hmm... to dlaczego nie mieliśmy go na tuningowisku ?? :? Zapowiadali ze bedzie słonecznie to nie bralismy namiotu :wink: ale w sumie i tak Alaszi z Krążkiem sie spisali i tak czy siak siedzielismy pod "dachem" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 no też fakt ale taki namiot to zawsze przyciągnie wiecej osób z ciekawości niż zwykłe akuta stojące jedno obok drugiego happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a jak tam jest ze sklepami,sa daleko czy raczej zakupy zabieramy ze soba :?: Na miejscu pewnie są jakies sklepy , ewentualnie do Karpacza jest niedaleko ale chyba zaopatrzenie to raczej zrobic przed wyjazdem , zeby od razu po przyjezdzie nie latac w poszukiwaniu sklepów tylko zając sie rozkładaniem namiotów i rozpalaniem grila bmw_beer Nie polecam robienia zakupów w Karpaczu, gdyż jest to typowo turystyczne miasteczko i ceny są 50% wyższe niż normalnie :wink: No chyba że ktoś lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 W Karpaczu jest też fajne miasteczko westernowe Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa . Ale to dogadamy się na miejscu :wink: :gril: bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa . A kiedy pijemy :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa . A kiedy pijemy :shock: Wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa . A kiedy pijemy :shock: Wieczorem To ja biore 2 piwa :idea: jedno na piątek wieczór drugie na sobote wieczór :gril: bmw_beer <bmw_1> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 przypomnę wszystkim o przedłużaczu... a mianowicie jak ktoś ma możliwość zabrac to świetnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 przypomnę wszystkim o przedłużaczu... a mianowicie jak ktoś ma możliwość zabrac to świetnie :wink: Ja moge wziac ten co mialemna tuningowisku ale tam to maks bylo 10metrów bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi