Gość Mordulec Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja tylko przypomne ze wpłaty zbieramy do 10tego maja , po tym terminie niestety kto sie wpisał na liste a nie wpłacił ,nie jedzie lub jedzie na własne ryzyko (nie mozemy zapewnic ze bedą miejsca kempingowe) bo rezerwacja bedzie zrobiona tylko dla tych osób ktore wplaciły :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Wpłaty: 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł 4.El_banano 40zl 5.Krzysiek 40zl 6.KOSA 40zl 7.PIT 8.P.Wiśniewski (byłabym wdzięczna za podanie nicka <bmw_1> ) 9.E34-Patryk 10.Rafałs bmw_beer :party: :gril: [ Dodano: 9 Maj 08, 13:14 ] Wpłaty: 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł 4.El_banano 40zl 5.Krzysiek 40zl 6.KOSA 40zl 7.PIT 8.Sliwa99 9.E34-Patryk 10.Rafałs 11.Dziki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Refresh :gril: :drunk: Wpłaty: 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł 4.El_banano 40zl 5.Krzysiek 40zl 6.KOSA 40zl 7.PIT 8.P.Wiśniewski (byłabym wdzięczna za podanie nicka ) 9.E34-Patryk 10.Rafałs 11.Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Dzwoniłam dzisiaj do Pana z Karpacza, zarezerwowałam nam miejsca. Jeżeli ktoś wpłacił dzisiaj, a wpłata dojdzie w poniedziałek, to może być spokojny- będzie dopisany do listy <bmw_1> Rabat na jaki możemy liczyć to to, że własciciel pokryje za nas opłate klimatyczną ( ok.2 zł za dobe za osobe). płacimy więc tylko za pobyt, żadne inne opłaty nas nie interesują. Do dyspozycji mamy miejsce na ognisko, boiska do siatkówki, piłki nożnej, dostęp co zimnej, ciepłej wody ( bezpłatny pisze to dlatego, że jak byliśmy dwa lata temu w Dębnie to np umycie rąk w ciepłej wodzie kosztowało 1 zł, a prysznic 5 zł :mrgreen: ) tutaj mamy to w 'cenie' :wink: Znajduję się tam również aneks kuchenny, z którego możemy korzystać. Wszystkie miejsca, które są zarezerwowane, to są miejsca na namioty. Właściciel ze swojej strony może nam zorganizować ognisko, orkiestrę, która może nam przygrywać ( oczywiście, za odpłatą ) Jak na razie podziękowałam- myslę, że jakoś sami zorganizujemy sobie czas :drunk: :gril: Chyba przekazłam wszystko, jeżeli coś mi sie przypomni, to napiszę. Jeżeli ktoś ma pytania, prosze pytać. Właściel prosił nas o załatwienie jednej sprawy- mianowicie mamy przywieźc z sobą POGODĘ :gril: happy_bmw :mrgreen: :mrgreen: Informacja dla dla tych, którzy dzownili do właściciela w sprawie domku- Pan prosi o kontakt w celu ustalenia szczegółów, tzn. czy domek ten będzie wynajmowany, czy nie[/b][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 moj nick sliwa99 <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzwoniłem dziś do właściciela,potwierdziłem rezerwację więc domek jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 mam pytanko odnośnie prądu 230V na polu namiotowym czy będzie możliwość gdzieś się do niego podłączyć (ale tak blisko namiotu) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 mam pytanko odnośnie prądu 230V na polu namiotowym czy będzie możliwość gdzieś się do niego podłączyć (ale tak blisko namiotu) :?: Mysle ze z 220 nie powinno byc problemu skoro ludzie przyjezdzaja z przyczepami to skrzynki z doprowadzonym zasilaniem powinny byc , jedynie moze byc potrzebny jakis dłuższy przedłuzacz zeby podciagnac zasilanie pod namiot :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patollo Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja niestety nie przyjadę bo moja Beta skończyła żywot. Nie stać mnie na utrzymanie takiego starego auta w którym co chwile coś wyskakuje. Ps. Sprzedam na częsci ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzwoniłem dziś do właściciela,potwierdziłem rezerwację więc domek jest nasz . mam pytanko: czy znalazły by sie jeszcze miejsca w domku pytanie_bmw 2 osoby + dzidzia... bo nam odmówili rezerwacje w stokrotce?!czekam na info. pozdrawiam. xkacio. ps. jak by co to wysłałem ci na pw moj nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Dzwoniłem dziś do właściciela,potwierdziłem rezerwację więc domek jest nasz . mam pytanko: czy znalazły by sie jeszcze miejsca w domku pytanie_bmw 2 osoby + dzidzia... bo nam odmówili rezerwacje w stokrotce?!czekam na info. pozdrawiam. xkacio. ps. jak by co to wysłałem ci na pw moj nr telefonu. Hej Konrad.Przykro mi ale na chwilę obecną na ten domek reflektują : 1. Forest + dziewczyna 2. Piotr Gackowski + żona + córka 3. Leszek + Jadzia 4. Kresek + dziewczyna Czyli wychodzi już nawet 9 osób a jest tam podobno miejsc dla 8.Jednak myślę,że zarówno w Mikołowie jak i Karpaczu jest mnóstwo kwater w których znajdziesz wolne miejsca.Pozdrawiam i do zobaczenia na spocie.Forest P.S.Zadzwonię dziś do kolesia od domku i zapytam czy chce jakąś zaliczkę czy coś.Poza tym mam zamiar wybrać się do niego w niedzielę bo takie rezerwowanie domku w ciemno to nie jest najlepszy pomysł.Na zdjęciach może to wyglądać fajnie a w rzeczywistości może się okazać lipą (wiem to z własnego doświadczenia po rezerwacji pokojów w Mielnie.Hotelik "EUROPA" - nie polecam).Tak więc w poniedziałem zainteresowanym przekażę informacje czy warto w ten domek się montować czy może lepiej poszukać czegoś innego.No i jeśli nie spełni oczekiwań to porozglądam się w niedzielę za czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Mam sprawę... jeżeli ktoś ma długi przedłużacz to niech go weźmie bo chcę zabrać lodówkę by móc piwko i mięsko na grilla przechować... lodóweczka ma 60L więc jak ktoś będzie chciał piwko schłodzić to nie będzie problemu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wezme jakies 2x kilkanascie metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ok. mamy juz rezerwacje (dla zainteresowanych -http://www.ubeatyipiotra.wkarkonoszach.pl). Sebastian dzięki za info. do zobaczenia w czerwcu. :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Byłem dzis oglądać domek. Plusy : -teren chroniony przez sołtysa :mrgreen: -ogrodzony,zamknięty parking. Minusy : -malutkie pokoiki -są tam dwie sypialnie dwuosobowe i jedna czteroosobowa (więc amatorzy nocnych szaleństw muszą sie liczyć z obecnością drugiej pary) :twisted: -do ośrodka z polem namiotowym jest powiedzmy około 1 kilometra.Lecz było tam dziś takie bagno,że trzeba iść przez wioskę nadrabiając dodatkowo około 2 km. Przy okazji odwiedziłem również pole namiotowe.Prezentuje się to całkiem sympatycznie,można pograć w siate i nogę,jest miejsce na grilla,niestety basen zostaje napełniony wodą na koniec czerwca więc kąpielówki można zostawić w domu:) Toaleta czysta i schludna,prysznice bez zarzutu,słowem - zachęcająco to wygląda. Osoby które były zainteresowane tym domkiem - proszę o finalne potwierdzenie,że decydujecie się na wynajem.W razie pytań zostawiam mój numer kom. 607 15 96 77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a jak tam jest ze sklepami,sa daleko czy raczej zakupy zabieramy ze soba :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a jak tam jest ze sklepami,sa daleko czy raczej zakupy zabieramy ze soba :?: Na miejscu pewnie są jakies sklepy , ewentualnie do Karpacza jest niedaleko ale chyba zaopatrzenie to raczej zrobic przed wyjazdem , zeby od razu po przyjezdzie nie latac w poszukiwaniu sklepów tylko zając sie rozkładaniem namiotów i rozpalaniem grila bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Byłem dzis oglądać domek.Plusy : -teren chroniony przez sołtysa :mrgreen: -ogrodzony,zamknięty parking. Minusy : -malutkie pokoiki -są tam dwie sypialnie dwuosobowe i jedna czteroosobowa (więc amatorzy nocnych szaleństw muszą sie liczyć z obecnością drugiej pary) :twisted: -do ośrodka z polem namiotowym jest powiedzmy około 1 kilometra.Lecz było tam dziś takie bagno,że trzeba iść przez wioskę nadrabiając dodatkowo około 2 km. Przy okazji odwiedziłem również pole namiotowe.Prezentuje się to całkiem sympatycznie,można pograć w siate i nogę,jest miejsce na grilla,niestety basen zostaje napełniony wodą na koniec czerwca więc kąpielówki można zostawić w domu:) Toaleta czysta i schludna,prysznice bez zarzutu,słowem - zachęcająco to wygląda. Osoby które były zainteresowane tym domkiem - proszę o finalne potwierdzenie,że decydujecie się na wynajem.W razie pytań zostawiam mój numer kom. 607 15 96 77. Czyli spokojnie możemy jechać <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Rozmawiałem z jakimś panem który jest chyba dozorcą tego pola namiotowego.Sklep jest w odległości kilkaset metrów spacerkiem do Miłkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam Mam pytanie Tylko niewiem czy nie zapozno Jest mozliwosc jeszcze zapisania sie na liste na wyjazd do Karpacza :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 WitamMam pytanie Tylko niewiem czy nie zapozno Jest mozliwosc jeszcze zapisania sie na liste na wyjazd do Karpacza :?: Mozna jeszcze jechac , zarezerwowalismy 5 dodatkowych miejsc pod auta + namioty wiec jak chcesz jechac zrób przelew tak jak było to opisane we wczesniejszych postach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Wpłaty: 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł 4.El_banano 40zl 5.Krzysiek 40zl 6.KOSA 40zl 7.PIT 8.Sliwa99 9.E34-Patryk 10.Rafałs 11.Dziki 12.Gumis525 Razem 480 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam! Zna ktos moze plan wyjazdu do Karpacza :?: :?: Pozdro dla wszystkich :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zna ktos moze plan wyjazdu do Karpacza Napiszcie o której godzinie ruszacie z wrocławia i jaka jest trasa przejazdu wrocław-karpacz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Myślę, że wyjazd w piątek ok godziny 17.30/18. Trasy niestety dokładnie nie znam, ale sebastianforyst był już tam, to mam nadzieję, że nas poprowadzi happy_bmw Wydaje mi się, że będziemy kierować się na Jelenia Górę, potem Karpacz i przed Karpaczem jest zjazd na Miłków i podobmo są już tablice jak dojechać do tego campingu, gdzie my będziemhy (tak mówił właścicel). Ale co do szczególów trasy Wrocław-Jelenia Góra to musi się wypowiedziec ktoś bardziej zorientowany :gril: :party: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi