Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A jeśli chodzi o to postaram się znaleźć domek blisko pola namiotowego Pozdrawiam No wiec własnie jak juz to poszukajcie czegos blisko , zeby nie trzeba było po taksówke dzwonic bmw_beer :drunk: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A jeśli chodzi o to postaram się znaleźć domek blisko pola namiotowego Pozdrawiam No wiec własnie jak juz to poszukajcie czegos blisko , zeby nie trzeba było po taksówke dzwonic bmw_beer :drunk: :gril: Dzwoniłem dziś do właściciela tego drewnianego domku przy kempingu.Domek jest 10 minut piechotą od Pola namiotowego.Facet chce 600 zł za wynajęcie całości od piątku do niedzieli.Miejsc jest na 8 osób.Podobno ktoś z MAXBIMMERA juz się z nim kontaktował i pytał o wynajem ale do tej pory nie dał mu znać.A termin wyjazdu jest juz ustalony...więc pytanko - ktoś reflektuje na nocleg w tym domku? 600 zł na 8 osób wychodzi po 75 zł.Wygląda to całkiem przyjemnie i co ważne jest tam ogrodzony parking.Więc jeśli są jakieś osoby chętnie proszę o jak najszybszą odpowiedź by zarezerwować ten domek.Termin jest wolny,dziś dzwoniłem do faceta.Jest właścicielem tez tego pola namiotowego o którym mowa w poście.Więc jeśli macie jakies plany odnośnie tego domku dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No ja moge powiedziec ze jade juz na 70% szkoła sie zkonczy wiec wolne $ :mrgreen: $ tez bedzie jest jednak :ale" nie mam transportu jak zwykle jak sie dowiedziałem to na moje piekne e30 jeszcze musze poczekac. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Podobno ktoś z MAXBIMMERA juz się z nim kontaktował i pytał o wynajem ale do tej pory nie dał mu znać Na 100% dzwonił tam Piotr Gackowski, rozmawiałem z Nim o tym. Z jego strony będą 3 osoby więc macie już w sumie 5. Najlepiej pisz do niego na PW, rzadko jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 le" nie mam transportu jak zwykle bedzie troche autek z wrock lecialo , mysle ze nie bedzie z tym problemu jak nie bedzies mial za duzo bagazu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja domek chętnie, ale juz zarezerwowałem pokój w Stokrotce. z czego mi wiadomo to tez jest 10 minut spacerkiem od tego pola namiotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No cóż jeśli nie wypali z tym domkiem to pewnie nie będę niczego rezerwował tylko poszukam czekoś na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No cóż, przechodzimy do częscie mniej przyjemniej, a mianowicie prosiłabym o wpłacanie zaliczek 8) Kwotę w wysokości 40 zł (niezależnie od ilości osób w namiocie) prosze wpłacać na moje konto 10-1060-0076-0000-3040-0206-5714 Paulina Wróbel ul.Połbina 1G/6 54-151 Wrocław Jednocześnie proszę aby w tytule przelewu umieszczać nick z forum i nazwę KARPACZ np Pola Karpacz, znacznie ułatwi mi to odszyfrofywanie przelewów :wink: Informację o wpłatach będę oczywiście umieszczała na forum, tak aby każdy mógł kontrolowac, czy pieniążki doszły happy_bmw Pieniądze zbieramy do 10 maja .Jeżeli ktoś z różnych przyczyn, nie może wpłacić zaliczki do 10 maja, a chce jechać, to bardzo proszę o informacje na PW W razie wątpliwości proszę pytać <bmw_3> bmw_beer :drunk: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 38 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pojawiają się pierwsze wpłaty :drunk: 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł <bmw_3> happy_bmw Ps.Wpłacają tylko Ci, którzy śpią w namiotach Jeden namiot-jedna wpłata <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A jeśli chodzi o to postaram się znaleźć domek blisko pola namiotowego Pozdrawiam No wiec własnie jak juz to poszukajcie czegos blisko , zeby nie trzeba było po taksówke dzwonic bmw_beer :drunk: :gril: Dzwoniłem dziś do właściciela tego drewnianego domku przy kempingu.Domek jest 10 minut piechotą od Pola namiotowego.Facet chce 600 zł za wynajęcie całości od piątku do niedzieli.Miejsc jest na 8 osób.Podobno ktoś z MAXBIMMERA juz się z nim kontaktował i pytał o wynajem ale do tej pory nie dał mu znać.A termin wyjazdu jest juz ustalony...więc pytanko - ktoś reflektuje na nocleg w tym domku? 600 zł na 8 osób wychodzi po 75 zł.Wygląda to całkiem przyjemnie i co ważne jest tam ogrodzony parking.Więc jeśli są jakieś osoby chętnie proszę o jak najszybszą odpowiedź by zarezerwować ten domek.Termin jest wolny,dziś dzwoniłem do faceta.Jest właścicielem tez tego pola namiotowego o którym mowa w poście.Więc jeśli macie jakies plany odnośnie tego domku dajcie znać. witam dopisuje się do listy+1osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 19.Carlos + Ira + Tadziu + Magda 42 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam dopisuje się do listy+1osoba Leszek skontaktuję się dziś z Piotrem Gackowskim który dzwonił do właściciela domku i dam Ci znac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł :drunk: :gril: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 -------------------------------------------------------------------------------- LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 19.Carlos + Ira + Tadziu + Magda 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek Ja tylko przypomne ze lista dotyczy zakwaterowania na polu namiotowym , jesli ktos chce spac w domku , musi niestety zaklepac to we własnym zakresie , najlepiej skontaktuj się z Piotrem Gackowskim on chyba rezerwował tam domek i brakowało kilku osób do kompletu jak cos to do niego na PW :wink: Taka prośba jesli ktos się wpisał na liste to prosilibysmy o wpłacanie kwoty 40zł mniej więcej do 10 maja ponieważ chcemy w okolicach 15 maja wpłacic zaliczke włascicielowi kempingu i dokładnie podac liczbe osób ktora z nami jedzie :wink: LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 19.Carlos + Ira + Tadziu + Magda 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 mapytanie jesli ktos nie nalezy do waszego klubu ,to mozne tez z wami wybierac sie na takie spoty :!: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A jak wygląda sprawa z przyczepka campingową. W kolumnie troche kulawo bym wyglądał??? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 mapytanie jesli ktos nie nalezy do waszego klubu ,to mozne tez z wami wybierac sie na takie spoty 1.Dopisz się do listy 2.Wpłac 40zł 3.I jedziesz z nami :gril: bmw_beer A jak wygląda sprawa z przyczepka campingową. W kolumnie troche kulawo bym wyglądał??? Hehe jak cos to chyba nie ma problemu z zaparkowaniem w osrodku przyczepki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek Ja tylko przypomne ze lista dotyczy zakwaterowania na polu namiotowym , jesli ktos chce spac w domku , musi niestety zaklepac to we własnym zakresie , najlepiej skontaktuj się z Piotrem Gackowskim on chyba rezerwował tam domek i brakowało kilku osób do kompletu jak cos to do niego na PW :wink: Taka prośba jesli ktos się wpisał na liste to prosilibysmy o wpłacanie kwoty 40zł mniej więcej do 10 maja ponieważ chcemy w okolicach 15 maja wpłacic zaliczke włascicielowi kempingu i dokładnie podac liczbe osób ktora z nami jedzie :wink: LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 19.Carlos + Ira + Tadziu + Magda 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek 21.sliwa+marta [ Dodano: 3 Maj 08, 10:43 ] a komu mam przekazac pieniadze na zaliczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No cóż, przechodzimy do częscie mniej przyjemniej, a mianowicie prosiłabym o wpłacanie zaliczek 8) Kwotę w wysokości 40 zł (niezależnie od ilości osób w namiocie) prosze wpłacać na moje konto 10-1060-0076-0000-3040-0206-5714 Paulina Wróbel ul.Połbina 1G/6 54-151 Wrocław Jednocześnie proszę aby w tytule przelewu umieszczać nick z forum i nazwę KARPACZ np Pola Karpacz, znacznie ułatwi mi to odszyfrofywanie przelewów :wink: Informację o wpłatach będę oczywiście umieszczała na forum, tak aby każdy mógł kontrolowac, czy pieniążki doszły happy_bmw Pieniądze zbieramy do 10 maja .Jeżeli ktoś z różnych przyczyn, nie może wpłacić zaliczki do 10 maja, a chce jechać, to bardzo proszę o informacje na PW W razie wątpliwości proszę pytać <bmw_3> bmw_beer :drunk: :party: [ Dodano: 3 Maj 08, 11:16 ] LISTA: 1. Pola & Mordulec - piątek 2. Katarzyłka & Kosa - piątek 3. Madziulka & Krzysiek - piątek 4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu) 5. Madzia & Dziki - sobota 6. Ela & PIT- piątek 7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy) 8. Paulinka (może) & Patryk 9.leszek&jadzia 10.Seba & Daga 11.Bartoszek & Katarina 12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań ) 13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80% 14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły 15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy 16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30 17.Piotr Gackowski+żona+córka 18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%) 19.Carlos + Ira + Tadziu + Magda 20 Palkosz1+zonka (jak robota pozwoli to w piatek) ale raczej domek 21.sliwa+marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 dziekuje za informacje i pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A jak wygląda sprawa z przyczepka campingową. W kolumnie troche kulawo bym wyglądał??? :oops: też się nad tym zastanawiam ale myślę że na dwa dni to sie nie opłaca... a poza tym z przyczepą góra 70km/h a kolumna pewnie szybciej by chciała :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 przypominam o zaliczkach, prosze o aktualna liste tych ktorzy wplacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 1.E-36 Paweł 40 zł 2.Mordulec 40 zł 3.Carlos 40 zł 4.El_banano 40zl 5.Krzysiek 40zl :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi