Martillo Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam. Założyłem stożek do auta 318i e36 i mam takie pytanie...czemu jak mu dodam gazu odrazu to dlawi go i dopiero nabiera sily...tak jakby dostawal za duzo powietrza i go dusilo. Wiecie co jest tego przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Coś źle zrobiłeś... pewnie jest nieszczelność między przepływką a przepustnicą... albo jakoś przepływomierz uszkodziłeś SPRAWDZ SZCZELNOść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Rafałs czytałem w innym temacie że robiłeś u siebie dolot do stożka.Mógł byś rzucić jakąś radą jak to zrobiłeś bo właśnie będę dzisiaj zakładał u siebie filtr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 wpadnij na spota to pogadamy ... i zobaczysz jak ja to mam zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 wpadnij na spota to pogadamy ... i zobaczysz jak ja to mam zrobione no,a ma zrobione fajnie,widziałem <bmw_1> sam też będe u siebie robił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Rafałs zaj...biście bym chciał wpaść ale pierwsze to z Oświęcimia to jest kawałek a drugie że naprawdę nie wyrobię się w ten wekend :cry: .Ale już namawiam paru kumpli (właścicieli BMW i zapaleńców) żeby na kolejny wasz spot wypaść większą ekipom z okolic Oświęcimia <bmw_1> . Mam nadzieje że to wypali.A co do stożka to wczoraj założyłem,jest nieźle ale nad dolotem musowo muszę pomyśleć. POZDRO bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martillo Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Uporałem sie z tym problemem...przeczyscilem przeplywomierz i mialem wężyk troche szczelony zmienilem to i teraz ładnie smiga sobie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi