Piotr Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 i panowie jezdze dalej bez filtra. aleś się uparł, myślisz ża jak masz papierek zamias filtra to masz więcej KM ?? ile 0,25 KM heheheheheh a silnikowi i tak szkodzisz, na cholerę ci ten wiatraczek, nawet jeśli będziesz wdmuchwał powietrze pod ciśnieniem większym niż sam silnik sobie bierze to i tak będzie gorzej -jedyne co się może zmienić to skład mieszanki na gorszy- bez przeprogramowania kompa i zmiany wtryskiwaczy, więc zostaw jak fabryka zrobiła <bmw_3> oni chyba lepiej się znają na autach niż TY :wink: jak Ci za mało mocy - co może być zrozumiałe w 518 - to kup poprostu min 525 a najlepiej 540 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 błehehe Piotr szkoda czasu nie przekonasz slawek44, ale jak mu się motor skończy to dopiero będzie płacz i posty typu POMOCY co mam teraz zrobić ?. Młody napalony niekumaty i nie słucha się starszych i bardzie doświadczonych . Poczekamy zobaczymy . Młodemu życzę jak najlepiej w doświadczeniach z tą marką <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Panowie jak by nie patrzec lubie dlubac. Kiedys myslalem ze 1.8 mi wystarczy, teraz mysle ze 2.8 to minimum i takie bmw sobie kupie na jesien. Ale tymczasem pokombinuje z tym co mam co nie co. Jak ktos ma jakies pomysly to dawac, ja je wprowadze w czyn Do tej pory to tylko wstawilem strumienice w miejsce kata. Nic mi to nie dalo wiec kombinuje dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 u mnie tak stuka amortyzator przekładni kierowniczej.ale nie wiem jak jest u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ja to panie łazik pojade sobie do mechaniora z tym stukaniem w tygodniu i sie dowiem coz jest powodem tego stuku puku bo sam to juz nic nie wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 pomysł kompresor elek ,zbiornik wyrównawczy, wężyki ,elektrozawór ,przycisk( włącznik ) :mrgreen: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ten wiatraczek to cos w rodzaju "turbinki kowalskiego" w maluchu , rzecz zbędna tylko zagraża ,niech cos peknie to wędruje pod zawór a efekty już znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi