Kevin Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam E39 z 2000r od dwoch lat jezdze i nie ma lepszego auta. Te jest z wloch, na LCD przy zegarach czyli przebieg kilometry komputer nie zawsze sa wysweitlane pelne cyfry, czasem nie swieci kilka diodek potem sweieca i tak od poczatku od dwoch lata tak samo. Na ostatnich wakacjiach rozladowal mi sie akumulator od zapalonej zarowki. Podluyczelem klemami od innego auta i odpalil, a ku mojemu zdiwieniu na lcd wszystkie litery i cyfry idealnie mocno swiecily az do czasu.. po 60km jazdy przestaly.. Podobno jest to jakas platyna ktora wysiada w zegarach. Mozna to naprawic? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 z tego co wiem to na allegro sie ktos kto naprawia z gwarancją wyswietlacze ciekło-krystaliczne.Wszystkie marki, wiec szukaj nie tylko w bmw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jest mozliwosc naprawy tego , lecz na pewno nie samemu jedynie warsztaty zajmujace sie elektronika bmw Ci to moga zrobic , koszty wachaja sie od 80zl do nawet 150 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdybym mial czas podjechac do kogos.. dobrze ze auto wogole sie nie psuje ale z rana skocze na warsztat jakis. Wydatek na szczescie nie wielki a przyda sie pelny LCD. Dziekuje happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi