rumunm5 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 niezle to musi palic gume ale coz to za dziwolag pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 moze ktoś sobie zażyczyl takie cos, albo jakieś home made. kiedys w pl był W115 pick-up a w jakiejs gazecie widziałem Mercedesa S klase W140 Kombi zrobili kilka sztuk bo ktos mial zachcianke albo to jakaś firma tuningowa, nie pamietam jak sie nazywa ale robili z kazdego auta kombi na zamowienie, np. Seaty Toledo 1. Wygladały jak z fabryki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 no tak np opla vectry A a niebylo w kombi a vectra B juz szla w kombi ja jestem ciekaw jak sie taka buma lata to przeciez lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 mnie sie nie podoba, żałośnie to wygląda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 dla mnie to wyglada jakby jakis zagraniczny rolnik kupil e32 ( na ich realia nic drogiego ) i przerobil po to by miec czym mleko wozic do mleczarni jakiejs wioske obok . paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi