Paweł Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Koledzy mam małe pytanko, a mianowicie czy w 325tds klimatronic są dwa filtry kabinowe, czy tylko jeden za schowkiem. Po poczytaniu forum, mam pewne niejasności co do tej sprawy. Filtr za schowkiem wymieniłem, a jak rozebrałem podszybie to nie widzę tam żadnego filtra tylko dmuchawę i łopatki sterujące: Drugi problemik to kabelki podłączone do fotela (sterowanie ręczne) wie ktoś co to może być? Po wypięciu żółtej wtyczki świeci mi się kontrolka od poduszki. Dodam że nie mam nigdzie włącznika ogrzewania foteli i autko kupowałem z 4 poduszkami 2x w konsoli i 2x w drzwiach. Proszę o jakieś info i ewentualną pomoc w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 1) jak masz klimę to filtr jest za schowkiem 2) nie mam pojęcia, ale może to jakiś czujnik od poduszek(rozpoznaje, czy ktoś siedzi w fotelu i czy ma odpalać -> ale to by dotyczyło chyba fotela pasażera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 nie są to przewody od napinaczy pasów [ Dodano: 10 Marzec 08, 21:05 ] nie są to przewody od napinaczy pasów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dzięki koledzy za pomoc, teraz zostało mi skasowanie błędów poduszki hihi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi