misiosl Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 witam kończe doprowadzać auto do opdowiedniego stanu przed malowaniem i została mi jeszcze jedna sprawa a mianowice mam rozwalony tylni zderzak i musze go wymienić moja bawarka jest z 87 r czyli jeszcze wąska lampa i stąd moje pytanie czy moge dać zderzak z szerokiej lampy? czy ten http://moto.allegro.pl/item326459401_zderzak_bmw_e30.html to jest wąska lampa? mi się tak wydaje! tylko na moim jest chromowwna listwa a takich nigdzie nie znalazłeem...prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Do wąskiej lampy plastikowy zderzak :?: :? To już lepiej bez zderzaka śmigać :roll: Plastikowy jest chyba za długi , potrzebne będzie cięcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no i własnie o to mi chodzi... nie znam sie niestety nie mam żadnego na przymiarke:( może ma ktoś jakieś namiary nakogoś co ma taki zderzak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi