szakal1981 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 mam problem zapaliła mi sie kontrolka na czek kontrol jestem na wyjezdzie i nie wiem jak bede dalej jechał czy sie cos nie popsuje prosze o szybka pomoc jest to <motorol> raz sie pali raz gasnie co to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Wystarczy dolać oleju do silnika i po problemie :idea: Sprawdź poziom ile brakuje i dolej. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal1981 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 własnie o to chodzi ze nie brakuje tak samo na inspekcji mam jeszcze dwie zielone kreski [ Dodano: 9 Marzec 08, 16:13 ] ale w sumie ta kontrolka jest od oleju tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 inspekcja a motorol oil to sa dwie rozne sprawy! u ciebie motorol znaczy niski poziom oleju silnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 sprawdz i dolej olej i po sprawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 inspekcja a motorol oil to sa dwie rozne sprawy! u ciebie motorol znaczy niski poziom oleju silnika! dokładnie jak pisze danich ,zielone kreski mówią o wymianie oleju a nie o ilości w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi