Rybka318is Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 :?: Witam.Chciałbym sie dowidzieć więcej o budowie silników BMW. Gdzie mogę szukać konkretnych informacji na ten temat :?: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 na goglach :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ciężko znalezc konkrety,praktycznie same oferty literatury do kupienia.Może ktoś podrzuci jakiś bezpośredni link do jakiejś stronki i ułatwi mi poszukiwania uklon_bmw . Z góry dzięki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 co to znaczy ?? "Chciałbym sie dowidzieć więcej o budowie silników BMW" sprecyzuj pytanie silnik jak silnik każdy taki sam w sumie jest, osprzęt inny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chodzi mi o konkrety,jakie silniki wychodziły w poszczególnych modelach.Jestem troszkę żółtodziób w terminach jakimi operujecie typu M20,M40...itp.Poprostu chciałbym się wgłebić w temat ponieważ jestem posiadaczem i miłośnikiem BMW a o silnikach wiem naprawdę nie wiele (nie krytykujcie mnie za to uklon_bmw ) a chciałbym to zmienić. <bmw_1> Wiec chętnie połkne jakie kolwiek informację na ten temat. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no to wystarczy czytanie forum :mrgreen: tu sie dowiesz większości , na początek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://www.maxbimmer.pl/artykuly/silniki-bmw-e30.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dzięki KOSA , miałem to pod nosem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ewentualnie poszukaj na necie instrukcji do e30, e34, e36 itp to z tego tez będziesz mógł się coś dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Odnośnie tych instrukcji to właśnie znalazłem coś takiego,może się też komuś przyda. http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=68496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi