Rafałs Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Chciałem złożyć serdeczne życzenia dla naszych dzielnych Maxbimmerek z okazji Dnia Kobiet :party: <bmw_2> ps. wiem, że dzisiaj nie jest dzień kobiet ale nie będzie mnie przez weekend więc muszę dzisiaj to napisać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 He,he ja też będę szybki i już dziś składam życzonka wszystkim kobietkom z klubu! Wszystkiego najlepszego,zdrówka,szczęścia,lekkiej pracy,mnóstwa kasy i spełnienia marzeń. :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wszystkim kobietom dużo zdrówka, spełnienia marzeń zadowolenia z męża/narzeczonego/chłopaka* *niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 C <bmw_1> o by nie było Kobietkom najbardziejszego wszystkiego, spelnienia marzen ,szczescia , radosci ,braku kaca i innych zmartwien po zapiciu buziek w sobote ,upojnych nocy i mnooostwa orgazmow :twisted: (oczywiscie ma sie rozumiec spowodowanymi przez partnerow waszych) !!! o tego wam zycze JA ! ! a co niech dziewczyny maja =] bmw_beer bmw_beer :party: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No to jak juz elita składa zyczonka to ja tez juz moge happy_bmw Z okazji tego szczególnego dnia, chciałbym Wam życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszyskich marzeń, zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. Pamiętajcie, że świat bez kobiet nie miałby sensu happy_bmw bmw_beer :drunk: bmw_beer :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 oczywiscie przyłanaczam sie do zyczen spelnienia mazen i tego co tylko chcecie WY - kobiety bez ktorych zycie nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 wszystkiego co najcudowniejsze w zyciu :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To ja pierwsza jako kobieta powiem : DZIęKUJE happy_bmw happy_bmw happy_bmw :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Najlepszego , dla wszystkich pań :party: :party: :party: :party: <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A kiedy to jest..? :wink: Najlepszego rowniez przesylam dla wszystkich kobialek> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego kochane kobietki!!! :party: żyjcie nam sto lat albo i dłużej!!! :mrgreen: <bmw_2> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Z okazji dnia kobiet życzę Wam zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń. ronsia , bużka, gożdzik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 z okazji dnia kobiet ,pociechy z tych których kochacie i zadowolenia z tego czym jeżdzicie [ Dodano: 8 Marzec 08, 11:58 ] z okazji dnia kobiet ,pociechy z tych których kochacie i zadowolenia z tego czym jeżdzicie bmw_beer :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dzieki wszystkim Panom za pamięć i życzonka :party: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dołanczam swoje zyczenia dla wszystkich kobiet i zycze najlepszego :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchu Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Najlepsze zyczenia dla płci pięknej, zwlaszcza dla milosniczek Jedynej Slusznej Marki <bmw> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi