Rasend Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam mam pytanie co to za kontrokka 3 od prawej strony która zapala się po włączeniu zapłonu a poźniej gaśnie a u mnie się zapaliła i teraz świeci cały czas. To jest czerwone kółko i wkoły ma po 3 kreski z dwóch stron. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 to jest kontrolka zuzycia klocków hamulcowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Do uwagi raczej się nie stosuj. Po prostu kup klocki dobrej firmy... Mocno polecam firmę JURID. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 najciekawze jest to że z tego co wiem klocki hamulcowe są nowe wymieniał je poprzednie właściciel a ja ma auto dopiero od miesiąca a może to ten czujnik coś walnał albo jaki kabel czy cos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 najciekawze jest to że z tego co wiem klocki hamulcowe są nowe wymieniał je poprzednie właściciel a ja ma auto dopiero od miesiąca a może to ten czujnik coś walnał albo jaki kabel czy cos??? witam jeżeli masz nowe klocki to sprawdż czujniki,są 2 ,po jednym z przodu i tyłu,ja ostatnio wymieniałem koszt jednego ok.25 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ok ale gdzie dokładnie znajdują się te czujniki??? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 najciekawze jest to że z tego co wiem klocki hamulcowe są nowe wymieniał je poprzednie właściciel a ja ma auto dopiero od miesiąca a może to ten czujnik coś walnał albo jaki kabel czy cos??? Wiesz co... to sprawdź wszystko dokładnie, szczególnie to, czy czujnik i kable są ok. Mi poprzedni właściciel zrobił tak nieziemską niespodziankę, że zamiast czujnika... skręcił kable robiąc zworkę i mógłbym hamować bez klocków.... a kontrolka by się nie zapaliła, teraz założyłem ATE na przód i na tył, czujniki, przy okazji sworzeń, łącznik stabilizatora i tuleje wahacza... i auto w końcu normalnie jeździ i hamuje i po wymianie tulei przestało walić kierownicą przy hamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal1981 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 mam problem zapaliła mi sie kontrolka na czek kontrol czasami poli sie cały czas a czasami gasnie nie wiem co to i sie boje ze cos sie popsuje jak bede jezdzil to <motorol> nad drugim o dwie kropki prosze o szybka pomoc bo jestem na wyjezdzie a nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi