devil88 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Prosze o pomoc,mianowicie moja bmka ma rocznik 91 i amortyzatory sa bardzo dziwnie drogie,jest opcja taka ze rozni rocznik 91 rozni sie od 92 gornym mocowaniem lozysko,i jest teraz taka kwestia czy moge kupic amorki od rocznika 92 + mocowanie,i czy bedzie pasowac,dodaje ze mam krotki lacznik stabilizatora,koles jeden w sklepie powiedzial ze nie bedzie problemu,drugi ze nie wie, nie wie mco zrobic teraz ,jezeli wiecie o co chodzi to moja prosba o pomoc,pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hej... tez mam bunie z 91 i tez mam dylemaqt co do amorkow.... ale z tego co wiem i co sie dowiedzialem to roznia sie mocowaniem lacznika stabilizatora i poduszki... ale wlasnie nie jestem pewny na 100% ale na 90 jak cus wykombinujesz do naj znaka na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 zrób fotke amorka przy zdjętym kole (wraz z łacznikiem stabilizatora) i fotkę z góry tj. mocowania do kielicha. Ja mam 94r to porównamy,może uda mi się jakoś Ci pomóc <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 są 4 rodzaje amorów przednich,jedne są bez łącznika stabilizatora,a następne to sie różnią długoscią gwintów i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi