emilcb Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 witam. jak w temacie chcialbym zmienic standardowe kierunki pomaranczowe na biale;] mam bmw 525 91r. szukalem na forum ale cosik sie nie doszukalem. prosze wiec o pomoc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 kurde kiedys wyciagałem ale cos nie pamietam! ale wydaje mi sie ze na poczatek trzeba zdjac atrapy plastykowe z lamp i wtedy bedzie widac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Najpierw trzeba zdjąć plastikową osłonę reflektora od strony komory silnika a potem to już tylko kwestia odkręcenia trzech wkrętów(dwa mocujące do ramki reflektora i jeden trzymający kierunkowskaz w lini nadwozia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 dzieki chlopaki widze ze to okolo 30min roboty :lol: zamawiam wiec nowe kierunki;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi