BUMMER Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam! Mam takie pytanko co do bezpiecznika pod numerem 41 znajduje się on pod tylnią kanapą i po jego wyciągnięciu przestaje grać radio co jest jeszcze do niego podłączone.Mój problem leży w tym ,że jak on jest włożony to szybko pada mi akumulator a właśnie niedawno kupiłem nowy boscha i troszkę szkoda.Proszę o pomoc. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale... jeśli wyciągałem taki bezpiecznik to gasło radio, podświetlenie wnętrza (+bagażnika), wycieraczki nie działały. Piszę na przykładzie swojego e34... Myślę, że w twoim przypadku prąd "bierze" któraś z Lampek podświetlenia, stawiał bym na tą w bagażniku. Po prostu sprawdź dokładnie czy wszystko gaśnie... ...szkoda aku <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi