rumunm5 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 witam mam wzmacniacz 400w 4kanalowy po 100w na kanal jak mostkuje sie wzmacniacz aby byl pod tube a wydawal pelna moc pilne! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Napisz co to za wzmacniacz , bo nie kazdy da sie zmostkowac ale generalnie zasada jest taka ze łączysz ze soba ( - [ +_- ] + ) do zewnętrznych podłączasz głosnik wewnętrzne są zwarte z dwóch kanałów powstaje jeden :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ale pamietaj , wzmacniacz musi mieć taką opcję, np że ma 4 kanały albo 2 kanały albo 1 kanał na wyjściu, albo ma przełącznik albo miejsce na zworkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ma wlasnie 4ch i 2ch a rozklad to [+] [-] [-] [+] front i [+] [-] [-] [+] rear jak to polaczyc w mostku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 generalnie łączysz to tak + jeden kabel do tubu -+ mostek i - 2 kabel do tubyale nie wiem czy nie musisz przełączyć jakiegoś przełacznika na wzmaku zeby zmienićmu tryb pracy bo niektóre wzmaki mająta ką opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 dalem sobie spokoj z "gownami" jutro kupuje nowka zestaw peyng 4x200w 800w + skrzyneczka wszystko nowe sprawdzone lupie nawet ciekawie wielkie dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie wiem czy to akurat dobry wybór...troche czyrtałem o wzacniaczach tej firmy i raczej mają słabe opinie...ponoć bardzo duże zniekształcenia i moc podawana na wyrost...więc radził bym poczekać i sprawdzić tak dokładnie parametry tego sprzętu bo szkoda żebyś wywalił kase i potem przeklinał na czym ziemia stoii...ja mam u siebie blaupunkta gta chyba 220 i tube jbl w sumie za całość dałem 500 zł a na tylnej kanapie flakami wywraca:)) jednak stawiałbym jakąś znaną firme ale to tylko moja subiektywna opinia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi