Tommasso Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam szanowne grono , jak mi wiadomo poza M3 , e30 miały koła mocowane na 4 śruby ( 4x100 z tego co pamiętam ) Chce teraz kupić sobie na sezon letni E30 cabrio z ostatniego wypustu , a mam piękne klasyczne felgi BBS RS 16'' przód 8J tył 9J 5x120 które po regeneracji bardzo bym chciał założyć na taką E30 , czy jest to wogóle możliwe i jakich części bym potrzebował ? Ewentualnie mam w zapasie jeszcze 5 e34 jako dawcę częsci . <bmw_1> Myśle że na takich kołach e30 u góry bez by pysznie wygladała :lol: Pozdrawiam Tommasso <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Wiem ze mozna zalozyc z 5 bo tak miala zrobiona jedna Cabrio opisana w gt ale nie wiem ile przeróbek. Wiem natomiast ze z e36 pasują czesci i tak otrzymasz zadany rozstaw. Z przodu wachacze z piastami z obojętnie jakiej wersji nadw a z tylu tylko z compact ma takie same jak w e30. Z tego co wiem to trzeba chyba jeszcze mailownice zmienic ale nie jestem pewien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommasso Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 -----> Kresek Masz może skan tego opisu tej e30 cabrio z GT ? Jeśli tak to bym był bardzo dźwięczny <bmw_3> Pozdrawiam Tommasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tu masz odpowiedź na (chyba)wszystkie pytania: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics26/piasty-na-5-srob-w-e30-vt4439.htm <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 tak tak "szukaj" twoim przyjacielem jest :evil: szukajcie a znajdziecie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommasso Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ---> Sowa dzięki za linka <bmw_1> ----> Moderator Racja , sorry :oops: , następnym razem zanim zapytam skorzystam z szukajki <bmw_1> Pozdrawiam Tommasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Moge zrobic. ostatnio byla ona do sprzedania na allegro za 28,5k. jak zrobie to tu ci wstawie. p.s. tez wlasnie zaczalem odnawiac cabrio tyle ze '89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi