misiosl Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 witam obecnie mam silniczek m20b20 ale trafia sięo kazja i moge kupić Kompletny kolektor ssący do bmw e30 z silnika 2,7 325e. Wszystko sprawne, komplet zawiera Kolektor ssący z dodatkami (wtryski, przepustnica) oraz wiązkę, przekaźniki i komputer teraz moje pytanie czy wymian tego przyniesie mi jakiś zysk w pracy silnika? tzn nie chodzi mi o stado koni ale o poprawe elastyczności i ogólnie momentu... czy taka zamiana nie ma najmnijszego sensu? cena za ten komplet to coś koło 100z, prosze o pomoc [ Dodano: 3 Marzec 08, 18:35 ] a jeszcze jedno a wymoiana samego komputera przyniesie jakąś poprawe? mam od 2,5l i myśle nad zamianą... teraz to już wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 tak chyba nie specjalnie w ta strone. Z reguly wymienia sie gore w Ecie nie na odwrot. Eta ma odciecie przy okolo 5k obrotow wiec chyba nie zyskasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi