rafal_beny Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dla mnie mimo pogody - bombowo <bmw_2> . Już tylko pozostaje czekać na filmik, a potem kombinacja z załatwieniem wolnego lub urlopu na wyjazd do Karpacza :gril: bmw_beer Pozdrawiam całe grono klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Klip ze spota juz do pobrania : http://www.maxbimmer.pl/gosc/klip/marzec2008.wmv ... tradycyjnie proponuje kliknac prawym myszki i zapisac obiekt docelowy jako ... * Niestety tym razem miałem dramatycznie mało materiału , wyszło jak wyszło ... Miłego oglądania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 <bmw_1> klip oki <bmw_2> wcale nie tak mało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 elo spx klip ... modrulec a tak na marginesie masz moze wiesci od innych ktorzy kamerowali droge do skarbimierza i pozniej jeszcze zabawy OPLA itp.. ?? jak masz jakis namiar na tych ludzi to podaj linka od ich stronki bo u nas chyba nie wystawia ... pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 elo spx klip ... modrulec a tak na marginesie masz moze wiesci od innych ktorzy kamerowali droge do skarbimierza i pozniej jeszcze zabawy OPLA itp.. ?? jak masz jakis namiar na tych ludzi to podaj linka od ich stronki bo u nas chyba nie wystawia ... pozdro for all Marcin zapytaj najlepiej u chłopaków z BCC http://www.bcc.forumbrzeg.pl/ moze cos bedą wiedzieli , bo u nich na forum za bardzo nie widze zadnego linka do filmików ze spota , albo napisz do Barana on jest najbliżej źródła bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 spx bo jakbys mial namiary do kogos bezposrednio to daj im znac zeby przeslali ten klip ... pozdro [ Dodano: 21 Marzec 08, 09:31 ] bo ja ogolnie to u nich nie mam mozliwosci posta wyslac itp, a nie chce mi sie logowac na kolejnej stronce ;/ oki to wsio narazie elo do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 fajny klipek... kaspri84 widzę, że kawał z Ciebie kierownika, na żywo nie widziałem ale 750 o długość auta, no no... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 filimik fajny <bmw_1> oj było nas troche widac to dokładne na klipie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 nie ma co tu duzo sie wypowiadac Mordulec jak zwykle spisal sie super !! filmik swietny jak zawsze :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 :drunk: brawo :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 klip super :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mi również się podoba :wink: dobra robota <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Daliście radę <bmw_1> filmik super <bmw_2> jak zwykle zresztą bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mordulec klip jak zasze ok,ale jesli chodzi o kompozycje calego klipu tzn.obrazu do muzyki ,czasow poszczegolnych ujec to powiem ,ze wyszlo extra .Dobry jestes strzal w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to ja jeszcze chcialem dorzucic swoj klip http://pl.youtube.com/watch?v=mFgmHUVaY8k podziekowania dla mordulca za odblokowanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi