kaspri84 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Spotkac sie fajnie by bylo lecz bedzie problem bo ja chlopakow z bielan poprowadze bokiem wiec mysle ze spotkamy sie dopiero w siechnicy.zreszta zobaczymy jak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No lipa straszna :cry: Nutę połamało i nie da rady pojechać zostałem bez transportu...co pech to pech :evil: bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No lipa straszna :cry: Nutę połamało i nie da rady pojechać zostałem bez transportu...co pech to pech :evil: bawcie sie dobrze Girmix ustaw sie tak jak ostatnio na Shellu to Cie zgarniemy jakos bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Powiem szczerze ze bardzo mi sie dzis podobalo ,a pogoda wcale nieprzeszkadzala.Mialem kiepski dzien na placyku wiec sie niepopisalem ,ale wielkie dzieki za przekonanie do sprintu z E32-750 co sprawilo mi duzo frajdy. AcS sie spisal(wymiana sprzegla sprawi ze bedzie tylko lepiej :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja również jestem bardzo zadowolony mimo złej pogody atmosfera była gorąca :wink: Dzięki za wspólną zabawę <bmw_2> Do następnego......... spota :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dusza Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 tez bym byl zadowolony gdybym lyknal 750tke dwa razy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Fajnie bylo ,w swoim gronie ,a te male urozmaicenie z nieba ,coz niech probuje przeciez i tak wytrzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 spocik super dzieki za wspulnie spedzony czas i zabawe bylo milo do nastepnego spocika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak dla mnie było elegancko fajnie spędzona niedziela. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Panowie i PANIE fajnie było na spocie <bmw_3> pogoda.... no cuz ale było ok dzieki za miła niedziele happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Cóz potwierdza sie teoria ze im gorsza pogada tym lepsza frekwencja na spocie bmw_beer Mimo lekkich opadów deszczu spocik wyszedł konkretnie <bmw_1> Mam nadzieje ze tym razem juz zakończylismy sezon zimowy i na nastepnym spocie aura będzie iście wiosenna :gril: bmw_beer PS-1 - komu brakuje Siekiery na wyposazeniu beemki ?? - jak cos to jest u mnie w bagazniku do odbioru na next spocie PS-2 - Michu mam Twoje fotele w bagazniku PS-3 - Kaspri "a nie mówiłem" ze dasz rade z tą 750i nie ma co wymiekać przed wiekszymi silnikami , kreska weryfikuje nie tylko furaka ale i kierownika bmw_beer PS-4 - Nie obyło sie bez strzelaniny na spocie , cóż mielismy juz rózne "akcje" na spotach ale tego jeszcze nie grali <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie ma to jak czarny bymw z 3 gnatami w bagażniku happy_bmw a jak tego jeszcze nie grali to będziemy częściej przwozić giwery :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja w sumie w godzine sie wybralem na spot nie planowalem przyjazdu ale przyjechalem bylo bardzo milo, a mżawka nie przeszkadzala chyba nikomu do zobaczenia na kolejnych spotach, lub z niektorymi na rozpoczeciu sezonu 06.04 prawie 100 fotek (11mb) http://www.speedyshare.com/908372783.html a na zachętę pare z nich przy okazji info dla Mordulca : wyrazam zgode na publikowanie moich fotek na stronie maxbimmer pozdrawiam wszystkich <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam:-))) Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zdjęcia fajne jak i cały spocik (mó pierwszy) tylko szkoda że pogoda sie popsuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 bylo na prawde extra ... i mimo iz jestem taki slodki to sie nie roztopilem od deszczu pozdro dla wszystkich obecnych i nieobecnych ... z utesknieniem czekam na fotki i movie elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 BMWzapłać za fotki <bmw_2> nieobecni przynajmniej mogą looknąć jak było na spocie happy_bmw Żałuje że naszej ekipy nie było jednak widze że spot jak najbardziej udany <bmw_3> Pozdrawiam serdecznie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 fajnie było ekipa z bronia tez dobry pomysł ale maczeta była lepsza <bmw_2> do krojenia kiełbasek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 wszystko super,ludzie super,fury super,klimat super,moje sprzęgło mniej super,do następnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witka mimo że byliśmy troszkę krótko to też nam się podobało mam kilka fotek i jutro je dostarczę jakoś . Następnym razem i ja zabiorę swą Dankę z lupką i Waltherka CP99 compact to popykamy jak ktoś będzie chętny <bmw_4> :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja mam pytanko :!: :!: :!: bedzie jakis filmik ze zlotu ale Maxbimmera :?: :?: :?: z ostatniego jak smigalismy lub jak bylismy na miejscu w Skarbim. :?: :?: dzieki wielkie za odpowiec <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja mam pytanko :!: :!: :!: bedzie jakis filmik ze zlotu ale Maxbimmera :?: :?: :?: z ostatniego jak smigalismy lub jak bylismy na miejscu w Skarbim. :?: :?: dzieki wielkie za odpowiec <bmw_2> bmw_beer Filmik jest zawsze :wink: pewnie Mordulec zrobi go pod koniec tygodnia... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Klipek bedzie tak koło srody ewentualnie czwartku bmw_beer Jesli ktos ma jeszcze jakies zdjecia to mozna przesyłac do mnie na poczte : mord@go2.pl :gril: bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nie byłem na zlocie wiec tym bardziej czekam na filmik <bmw_1> co się działo,znam tylko z opowieści więc klipek chetnie obejżę <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 moze jutro moj juz bedzie gotowy, ale nie obiecuje bo moj komp jest w naprawie i musze klip robic na starym kompie brata (procek 400MHz i 192MB ram) i wedlug wstepnych testow dam rade zrobic klip na tym kompie, jednak wszystko trwa baaardzo dlugo a na to juz wplywu nie mam. filmikow troche mam wiec jesli bede mial mozliwosc to napewno klip powstanie moze jutro, moze w czwartek. ale napisze jeszcze o tym <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 chciałem podziekowac za fajne fotki szczegulnie ze tam jestem, ale najbardziej jedno jak zostałem umnieszczony z ''giwerą'' na zdjeciu zamiast z <bmw> :mrgreen: ale fotki ok wyszły <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi