Piotr Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 BaraN i BRzeg Car Club będzie na pewno umieszczacie sie na głównym czy na skarbim ? proponowałbym główny pas:) mamy raczej swoje stałe miejsce czyli tam gdzie ostatnio było już kilka spotów czyli przy placyku z szuterkiem :mrgreen: Koledzy moi mili ... chciałbym się dowiedzieć taką sprawę - jak wyglądają te pomiary czasu na 1/4 i przyspieszenia do 100 km/h ??Może Opole też się zjawi <bmw_2> czasem mamy gtecha ale zawsze jest gps z programem do pomiaru czasów, więc jakieś super profi to nie jest, ale pozwala porównywać swoje wyniki :mrgreen: Witam SZLACHTE. Chcialbym juz stracic dziewictwo i zalapac sie na ten zlocik.POZDRAWIAM nie ma co tak pisać, tzreba sie dopisać do listy <bmw_2> <bmw_3> 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Jestem nowy jezeli chodzi o forum ... wsumie nigdy tez nie byłem w żanym klubie. Nie wiem nawet czy Maxibimer ma jakąs konkurencje w Wrocławiu. Heheheheh Prawdopodobnie bede miał akurat niedziele pracującą ale jak coś by sie zmieniło . wpadne zobaczyc jak to tam wygląda widze ze raczej zgrana paczka niewiadomo czy uda sie wbić Pozdrawiam PS. Rafal_beny ??? Paweł "Beny" to Twój brat ??? (Orzechowa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 czasem mamy gtecha ale zawsze jest gps z programem do pomiaru czasów To znaczy ze zawsze robicie sobie pomiary czasów?? Ktoś stale się tym zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 czasem mamy gtecha ale zawsze jest gps z programem do pomiaru czasów To znaczy ze zawsze robicie sobie pomiary czasów?? Ktoś stale się tym zajmuje? powiedzmy ze sprzet jest co spot jak ktos chce sobie zmierzyc to zglasza taka chec i sobie mierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo525i79 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 PABLO [ Dodano: 5 Marzec 08, 12:43 ] nie Kosa tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 OK 8) Ostatnie pytanie czysto technicne w tym temacie ... W razie czego do Kogo się zgłaszać - do Ciebie Kosa?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 może być do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski 17. pablo525i79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dusza Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski 17. dusza (90%) pierwszy raz:P [ Dodano: 5 Marzec 08, 19:45 ] POPRAWKA!!! 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski 17. pablo525i79 18. dusza (90%) pierwszy raz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_beny Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 PS. Rafal_beny ??? Paweł "Beny" to Twój brat ??? (Orzechowa?) Tak jakoś dziwnie się składa <bmw_2> Obaj do tego zakochani w <bmw> Może zgadam się z brachem, żeby przyjechał swoją 325 Do zobaczenia na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No w końcu uda mi się przyjechać na spota już nie moge sie doczekać. Nareszcie wolna sobota i niedziela sie szykuje. 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski 17. pablo525i79 18. dusza (90%) pierwszy raz:P 19. Tomek + (żonka i dzidziuś w drodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beciu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam Wszystkich jeśli załatwie sobie jakis transport z Wiązowa tzn jakies 10km od skarbiego to bardzo chetnie przyjade bo niestety nie mam jeszcze swojej ukochanej Buni :oops: :roll: Pozdrowionka dla Wszystkich bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek87 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 16-stego nie mam szkoły więc wpadne <bmw_2> koła juz naszykowane 8) Niedźwiedź, kołuj most. Jakis drift w parach może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Wszystkich jeśli załatwie sobie jakis transport z Wiązowa tzn jakies 10km od skarbiego to bardzo chetnie przyjade bo niestety nie mam jeszcze swojej ukochanej Buni :oops: :roll: Pozdrowionka dla Wszystkich bmw_beer jade przez wiązów mogę Cię zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Moj przyjazd na spot stoi pod zankiem zapytania pytanie_bmw więc oficjalnie nie wpisuję na liste bo wole mile zaskoczyć niż rozczarować soją nieobecnościa happy_bmw a wszystko zależy jak szybko uda mi sie zerwac z zajęć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 zajefajnie sie wyspie na spota : Australia Fri 14 March 2008 Friday Practice 1 00:00 - 01:30 Friday Practice 2 04:00 - 05:30 Sat 15 March 2008 Saturday Practice 01:00 - 02:00 Qualifying 04:00 Sun 16 March 2008 Race 05:30 happy_bmw happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie tylko Ty się tak wyśpisz :mrgreen: ja też mam zamiar nie przegapić transmisji z pierwszego w tym roku wyscigu F1 <bmw_1> Jazda bez kontroli trakcji...oj będzie się działo:D no a na spocie być trzeba musowo happy_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Chciałem zaproponować ponownie bo ostatnio wyszło świetnie (7 aut) :wink: a mianowicie, że jak ktoś ma ochotę spotkać się już we Wrocławiu to spotkajmy sie o godz. 10:00 na stacji ORLEN na Jedności Narodowej... i pojedziemy razem <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ahh lipa z moim wyjazdem poniewaz brak srodka lokomocji na spocik a na piechotke to mi troche zajmie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No i auko działa PatrykE34 będe na spocie więc będziemy mogili pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ahh lipa z moim wyjazdem poniewaz brak srodka lokomocji na spocik a na piechotke to mi troche zajmie Alaszi moze zgadaj sie z kims kto startuje z jedności narodowej , moze ktos by Cie zabrał , ewentualnie z siechnic to nie bedzie problemu bo sporo miejsc bedzie wolnych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Alaszi smiga ze mna jak zwykle mialem kolopoty lekkie z wyjazdem ale bede na sto procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 o harry smigasz jednak, to miejscówka dla mnie zajeta dzieki happy_bmw czyli jednak na spociku sie happy_bmw pojawie :!: :!: :!: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 1. Pola & Mordulec 2. Nuta & Girmix 3. Rafal_beny 4. tazunio 5. Paula & Patryk 6. Adam:))) 7. MiNos 8.leszek 88% 9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić) 10. Borsuk 11.harry71 12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most) 13.Alaszi 14.Rafałs na 50% 15.El_banano 90% 16. Piotr Gackowski 17. pablo525i79 18. dusza (90%) pierwszy raz:P 19. Tomek + (żonka i dzidziuś w drodze) 20.janusz318i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Naszej ekipy tym razem nie będzie, jednak bemkowym spotowiczom życzymy ładnej pogody i sporej bawarkowej frekfencji oraz udanego dzionka <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi