el_banano Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jak myślicie zostawić telampy czy zmianić? Mi osobiście nie bardzo one pasują :? I co sądzicie o tych felach MOMO?? aha no i oczywiście znaczek "tuning" będzie odklejany! <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 lexusy to masakra jak dla mnie "wali japończykem" na kilometr, fele nienajgorsze trochę chyba M-ki przypominają, to typowy przykład wiejskiego tuningu zew. leksusy i zawiecha od tarpana, wygląda fajnie, ale to juz nie BMW z takim silnikiem........sorry :roll: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 osobiście uważam, że wyglądają troszkę kiczowato (i straszą ludzi ) moje propozycje:) : 1 ---> oczywista 2---> wymieniasz nerki na czarne i masz shadow'a ... a obecne opychasz na Allegro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Kolego znaczek - sprawa oczywista, lampy zmień, jakbyś chciał robić shadow`a, to proponuję jeszcze wymianę kierunków na dymione. Felgi ciekawy wzorek. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Lampy spal najlepiej :mrgreen: <bmw_1> to lipa nie pasuje do BMW felgi jezeli Ci nie przeszkadzaja zostaw ale ja bym zmienił :mrgreen: a tak na tych zdjeciach buma fajna <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 jak koledzy wyżej - lexusom z allegro mówimy zdecydowane nie... a felgi spoko, może nie powalają na kolana - ale są ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 lexusy masakra najlepiej je wywal niech nie chanbia tej pieknej marki BMW a fele spoko choc mi osobiscie podobaja sie z fajnym parapecikiem ale kazdy lubi co innego a ogulnie furka ladna tylko te lexusy ja szpeca i to bardzo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dzięki za szczere odpowiedzi też uważam że to lipne lampy i nie pasują ale kupiłem tą bunie ze względu na stan techniczny a lampy wymienie bankowo <bmw> Jeszcze nie wiem kiedy ale wymienie. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 wiadomo ze auta nie kupuje sie ze wzgledu na lampy ale w tym wypadku musisz je koniecznie zmienic. lepsza seria z pomaranczowym kierunkiem ale najlepszym wyjsciem bedzie m3 ori lub hella black albo ewentualnie clear red-white - ale te juz nie kazdemu sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Nalepka niech zniknie razem z lampami <bmw_4> (wystaw na allegro) O niebo lepsze są "zwykłe" oryginały lub dołóż kasy i kup Black Hella uklon_bmw Felgi ładnie się prezentują 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbmw Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 o fu te lampy są obrzydliwe weż je wywal :!: lub ja jetem bardzo dobrym człowiekiem i pójdę ci na rękę i wymienię je za oryginalne :wink: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki1406 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 E36 jest ładna sama w sobie i ja nie widze celu i sensu aby czymś ją "obwieszać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 E36 jest ładna sama w sobie i ja nie widze celu i sensu aby czymś ją "obwieszać"... wcale nie jest ładna ale to nie powód żeby robic z beemki japończyka :roll: zresztą ładność to rzecz gustu a jak wiadomo o gustach.......... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 spoko znaczka już nie ma a lampy tez sie niebawem zmienie Myślałem właśnie nad Clear red-white. Konradbmw --> Jeśli nie żartujesza zamianą to jestem chętny :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbmw Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 nie żaruję chętnie sie zamienię lubię wieś tujning jak to niektórzy nazywają ale furka ma mi sie podobać moje są w takim stanie jak coś to możemy sie gdzieś umówić na wymiankę ja mieszkam 4 km od wrocka w kierunku na Wałbrzych ale oczywiście mogę gdzieś podskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 bunia jest naprawde ladna na żywo i fajnie się prezentuje na tych felgach, równiutka, ładnie chodzi, moim zdaniem zakup dobry. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jak dla mnie to tylko w gre chodzi zdemontowanie ich <bmw_4> ... a na miejsce tych leksusów to lampki z wersji M proponował happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Powiem tak: auto jest bardzo zadbane i dobrze utrzymane :wink: Zrobiliśmy za nim prawie 800 km... i sądze, że było warto <bmw_3> ps. wymiana lamp konieczna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy698 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Lampy bym zmienił a fele dał wieksze i niklowane. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 O lampach już powiedziano,dołączam sie. A co do felg to myślę że są nie złe,ja bym ją tylko delikatnie obniżył,straciła by się ta rażąca przestrzeń miedzy kołem a nadkolem (zwłaszcza z przodu). Bo co do zmiany felg na większe to zastanów się jeszcze bo ja mam 17 i przez ostatni sezon prostowałem 3razy a tydzień temu tak przyj...łem w dziure że mam małe pęknięcia.Ale to już twój wybór. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi