misiosl Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 witam zastanawiam sięnad zmianą koloru auta..teraz mam diamant schwartz metalic a przynajmniej taki był jak wychodził z fabryki:)teraz jego kondycja jest no nie najlepsza i zastanawima sięna carnym matem.widział ktoś z Was może efekt na aucie? bo maska w macie wygląda ładnie tylko jak prezentuje sięcałe auto?chyba ze macie jakieś propozycje co do oloru?? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 czarny mat tzw RATS STYLE Nie polecam . Może zaraz po umyciu będzie efekt , lecz wszystkie zabrudzenia tj kurz i smugi po wodzie będą widoczne . Widziałem kiedyś MB 123 w macie- efekt błeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Widziałem na żywo lambo zrobione na czarny mat. Nawet nawet. Jednak zrobione to było poprzez oklejenie całego auta czarną matową folią. Na borowskiej chłopaki się w to bawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no wlasnie tez mialemnapisac o tym lambo. tyle, ze w trojce jakos tego nie widze, chociaz moze w jakiejs coupe... jezdzi u nas tez mercedes coupesport (czy jak to tam babskie sie nazywa) i wyglada nieciekawie w macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 witam zastanawiam sięnad zmianą koloru auta..teraz mam diamant schwartz metalic a przynajmniej taki był jak wychodził z fabryki:)teraz jego kondycja jest no nie najlepsza i zastanawima sięna carnym matem.widział ktoś z Was może efekt na aucie? bo maska w macie wygląda ładnie tylko jak prezentuje sięcałe auto?chyba ze macie jakieś propozycje co do oloru?? z góry dzięki za pomoc miałem plan pomalować tak poprzednie auto... tzn. nie całe w mat tylko od szyb w górę (maska, klapa, słupki, dach) i znalazłem ciekawe cuś, lakier lakierem... tzn. baza, za to klar... chyba mercedes robił taki dziwny (do listew o ile pamiętam), który był matowy, na szczęście dało się to normalnie myć itp. niestety nie zdążyłem przetestować na całym aucie bo było pierdut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 widzialem e34 w czarnym macie cale i powiem ze wygladalo nie zle mysle ze e30 tez byloby inne od reszty samochodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Krystian z Kudowy(E38 4.4litra) ma kumpla któremu zrobili E38 w czarnym macie,ale nie w akrylu,tylko na bazę położyli matowy klar. Oglądałem zdjęcie, wygląda nieźle,ale sam nie wiem czy bym się na coś takiego zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 e30 w macie bylaby wyjebana w kosmos, ale musi byc duza gleba i duze kola z wypolerowanymi na lustro rantami,male et i odpowiedni naciag gumy,black hella przod i tyl. acha i czarne szybki koniecznie. tylko nie w akrylu bo beda plamy, tylko klarmat wlasnie taki z merca z listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi