PiterOKL Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tuning Opole organizuje otwarcie sezonu 2008 w Skarbimierzu. Tradycyjnie spotykamy sie na pasie lotniska o 12:00. Generalnie chodzi o to by jak najwiecej osob przybyło na otwarcie sezonu. Impreza będzie rowniez rozgloszona na SOR Krapkowice, Brzeg Car Club, fotka.pl (informacyjnie) i innych forach - tam gdzie ktoś z TOP przesiaduje i da rade poinformowac jak najwieksza ilosc osob. Tak wiec liczymy na Wasza obecnosć na pasie Rozpocznijmy sezon w naprawde dużym gronie teraz dodam coś od siebie : zapraszam do przybycia i mam nadzieje ze pojawicie sie na pasie chociaz na 30min by pokazac ze sezon sie rozpoczął, a pozniej oczywiscie pojedziecie sobie w Wasze miejsce Pozdrawiam P.S. wyraz ''Czelendż'' zostal napisany w ten sposob celowo A tak bawiliśmy się 24.02 na lotnisku w Skarbim Relacja filmowa- zapraszam do oglądania: http://pl.youtube.com/watch?v=eUOMo30aWfY Parę fotek: na impreze mozna sie rowniez zapisac tu : http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=57431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 krótko i na temat : no jak nie urok to sraczka... akurat 6 to ja będę z wódką siedział bo mi kolejny rok przybędzie <bmw_1> :party: happy_bmw :drunk: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja podziekuje, im wiecej ludzi a mniej organizacji tym wieksze niebezpieczenstwo, chyba ze to nie partyzantka tylko powazna impreza... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Kosa jak znam zycie bedzie partyzantka jak zwykle !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 kosa jak znam zycie bedzie partyzantka jak zwykle !! Za czasów, kiedy jeszcze nienawidziłem BMW Czyli tak z 1,5 roku temu To wszędzie zawsze była partyzantka i brak organizacji: tuningowisko, squad, skarbi.... większa organizacja panowała na małych śmiesznych spotach Za to nie zapomnę tuningowiska 2006, kiedy to nie można było kupić do picia nic poza piwem, a jeśli gdzieś się udało znaleźć to 0,5 litra za cenę 2 litrów... a potem byli zdziwieni, że wszyscy pijani ganiali :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 \\ [ Dodano: 2 Marzec 08, 11:06 ] Za to nie zapomnę tuningowiska 2006, kiedy to nie można było kupić do picia nic poza piwem, a jeśli gdzieś się udało znaleźć to 0,5 litra za cenę 2 litrów... a potem byli zdziwieni, że wszyscy pijani ganiali ale tu nie chodzi SataN o to ze ktos jest pijany wsumie tez o to ale poczytaj sobie post o bezpieczenstwu na spotach ta glownej plycie zawsze jest brak organizacji jeden cos robi a drugi smiga 100 km/h jednym slowem bezsensowne zachowanie a puzniej placza ze mieli dzwona!! chyba nie zdazylo sie jeszcze nigdy zeby na glownej nie bylo dzwona nasz ostatnia organizacja pacholki + tasma mysle ze byla git i tak powinno byc wszedzie ale wiekszosc skupia sie na tym by poszalec i popisac sie przed kumplami ale cuz tak to jest jak sie ma murzdzek wielkosci orzeszka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dla mnie odpada... lepiej bawie się w gronie maxbimmera na naszych spotach niż na imprezach MASOWYCH :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ja podziekuje, im wiecej ludzi a mniej organizacji tym wieksze niebezpieczenstwo, Popieram zdanko kolegi- racja, racja <bmw_1> Kosa jak znam zycie bedzie partyzantka jak zwykle !! Dokładnie, mały nilegal <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja mysle ze to sie nazywa tylko zlot a tak naprawde bedzie samowolka tzn. brak organizacji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 może jestem "słabo luźny", ale rosyjska ruletka mnie nie bawi... chociaż przyznam, że na czarną kobyłkę oena bym lukną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli co?--dawać cynk kolesiowi który śmiga lawetą -ja nic mialby zarobek-to tylko kwestia ile minut czekałby na jakieś zgnioty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli co?--dawać cynk kolesiowi który śmiga lawetą -ja nic mialby zarobek-to tylko kwestia ile minut czekałby na jakieś zgnioty :mrgreen: może lepiej otworzyć: "PUNKT ZŁOMOWANIA POJAZDÓW - lotnisko Skarbimierz, pas główny" :lol: ps. bez obrazy PiterOKL, ale lekka organizacja by się wam przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 dobra koniec OFFu, jak ktos bedzie chciał to pojedzie PiterOKL jak bedziesz mial jakeis info co do organizacji lub o tym co dokladnie macie w planach to pisz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr390R Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 witam. z tymi dzwonami zdrowo przesadzacie jakoś jak wszyscy stoją na skraju pasa to nic się nie dzieje... dzwony są bo jakiś pacjent staje na środku i nagle rusza z pizdą a za nim ktoś np wraca z ćwiartki.... i się dzieje. Tyle już było spotów że hoho - bez dzwonów! Trzeba uważać i się rozglądać jak się np rusza czy parkuje i tyle! Ale jak ktoś się uprze to w kółko to samo będzie powtarzał! Wiadomo że jest jakieś niebezpieczeństwo ale tak samo jakiś idiota może w ciebie wjechać na skrzyżowaniu... Ostatnio jak robiliście czasówke pomiędzy pachołkami na środku pasa to też nie byłó mądre - zamiast roztawić bliżej krawędzi... do wszystkiego można się czepiać :idea: . Pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 z tymi dzwonami zdrowo przesadzacie No moze i faktycznie lekka przesada ze dzwon co niedziela ale sam przyznasz ze nie po to ludzie jada na lotnisko zeby wracac z niego na lawecie jakoś jak wszyscy stoją na skraju pasa to nic się nie dzieje... dzwony są bo jakiś pacjent staje na środku i nagle rusza z pizdą a za nim ktoś np wraca z ćwiartki.... i się dzieje. Cały problem w tym ze nie ma jakies wspólnej "polityki" jak zabezpieczyc teren ustawic ludzi i bezkolizyjnie sie pościgać , swego czasu pamietam jak GDS Grupa Dolny Śląsk organizowała nielegale w skarbim to było bardzo bezpiecznie chłopaki przyjechali wczesniej rozstawili pachołki , troche tasmy i przedewszystkim pilnowali ludzi zeby nie jezdzili w poprzek lotniska i to sie sprawdzało w praktyce a teraz : ................. kazdy wie jak sie powinno zachowac na lotnisku , co wiecej wytyka błedy i debilne zachowania innych ale brakuje kropki na "i" tak naprawde na lotnisku spora czesc o tym zapomina a Ci ktorzy o tym pamietają nie robią nic zeby delikwenta naprostowac albo nawet wywalic z lotniska , dlatego niestety takie sytuacje jak dzwonek z przed 2 tygodni sie zdarzaja i jesli ludzie przyjezdzajacy np BCC , Tuning Opole , razem nie zajmą sie egzekwowaniem zasad bezpieczenstwa to do takich dzwonków dalej bedzie dochodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam jak na razie udostepniam 300 swoich fotek, wiec mysle ze warto obejrzec, tym bardziej ze jest co ogladac pare fotek na zachętę poniżej, a album z fotkami znajduje się tutaj : Fotki: http://piter_tuning.fotosik.pl/albumy/410380.html Klip : RST 2008 - Skarbimierz - Relacja - 06.04.2008 http://pl.youtube.com/watch?v=JbB15F33Mb0 Podsumowując : takiej imprezy nikt się nie spodziewał. Była przeogromna ilosc samochodow. Organizacja również wspaniala jak na nielegal. Nie było zadnego dzwona lub stluczki. Jedynie zastrzezenia mam do motocyklistow którzy jezdzili wszedzie i to dosc agresywnie. Ale jeżeli chodzi o samochodziarzy to było kulturalnie i miło. Wyscigi caly czas były, pare aut spalilo gume. Rozpoczecie sezonu było wielkie!! Mysle ze rozglos przydał się. Oczywiście najwieksze podziekowania naleza się Brzeg Car Clubowi za organizacje i nadzór tak duzej imprezy. Oby było wiecej takich zlotow! Dzieki za wspolna zabawe, było extra oczywiście fotki są mojeo autorstwa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi