szakal1981 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 nie wiem za co mam sie najpierw wziac tak wogule mam przechyl na kolach a jak jade to od strony kierowcy rozjezdza sie kolo im wiecej jade tym bardziej sie rozjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Może masz gumowe wahacze.Najpierw poczytaj troche,potem jedz na zbieżność(przy okazji ustaw kąt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Szakal!!!! Błagam, Jak piszesz posta to zanim klikniesz "wyslij" przeczytaj go ze 2 razy.... Nic nie kumam. Rozumiem, ze jak jedziesz to Ci sie cos rozjezdza?? A skad wiesz ze Ci sie rozjezdza?? ehhhhh Ludziska starajcie sie dokladniej opisywac problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal1981 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 juz po problemie amorki były padniete i do tego wachacz wybity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi