KRZYSZTOF Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mam zamiar kupić BMW316 z 1995r. czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat karoserji. chodzi mi o trwałość i czy jest ocynkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 z tym ocynkwaniem to na dwoje babka wrózyła nie bede mówił bo nie wiem tak do konca a co do blach to jak sie kupi zdrowe i zadba mam na mysli konserwacje to dlaczego miało by gnic <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja powiem tylko tyle ze uwazam blache w bmw za niezawodna chyba ze bylo zarysowanie i usilnie dostala sie korozja bo jesli byla nietknieta to sladu nie ma . U mnie w 21 karoseri z reka na sercu moge powiedziec ze znalazlem jeden odprysk myslalem ze to dziura okazalo sie ze pod farba jest leciutko zardzewiala blacha.wiec jesli w nowszych generacjach jest taka blacha to szczerze i uczciwie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi