slawek44 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Co by bylo gdybym wstawil komputer z auta 2.0 lub wyzej do mojej 1.8 M40. ? Ba. Czy mozna tak zrobic? Czy auto bedzie jezdzic? Czy jest to wogole mozliwe. Moj kolega kupil sobie Renault megan. a ja mam bmw. Obydwa mamy identyczne silniki tzn 1.8 8V. BMW jest tylko 5kg ciezsze od meganki. i jak damy w lejce i sploszymy nasze konie to ja jemu do 160km/h siedze caly czas na ogonie. Nie moze tak byc!!!! wiec podjalem juz pewne kroki tzn. wlasnie wywalilem kata i jestem w trakcie wstawiania calego nowego ukladu wydechowego ze strumienica zamiast kata. Za tydzien biore sie za hydraulike. Silnik M40 wiec nie musze chyba tlumaczyc dlaczego. I tak sobie mysle... Co ja tu bym mogl jeszcze zrobic aby przegonic meganke... Oczywiscie za nie duze pieniadze bo moze i zarabiam 5tys zl miesiecznie ale tylko 4miesiace w roku siedzac w holandii. wiec rozkladajac ta kwote na caly rok to cienka placa jak sik pająka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 zamiast wydawac tyle kasy na wydechy itp, kup m42B18 i będziesz miał odczuwalną różnicę, jakby nie było 1.8 w e34 to słano jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi