miśka Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Uszkodzony mam sterownik silnika. Kolega podmienił sterownik ze swojej buni i autko jeżdziło jak trzeba. Mam pytanie, jaki sterownik mam kupić? Mój sterownik to BOSCH monotronic o nr.0261200403, a do sprawdzenia podpięliśmy BOSCH monotronic nr.0261200402, czyli o innym numerze. Dodam, że sterownik był z e34 z tym samym silnikiem.Czy muszę kupic o takim samym numerze,czy są zamienniki? Moje autko to e36 2,0 bez wanosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 kup najlepiej o tym samym nr.! poniewaz inne moga miec inna pamiec i moze byc inne spalanie,inne sterowanie ukladem paliwowym itp. lub kupic i pamiec przełozyc z twojego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 albo spróbuj oddać jakiemuś elektronikowi , niech przepatrzy układ, "zimne luty"...pomierzy...on będzie wiedział na co patrzeć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi