Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

CZY KTOS MOZE OBEJRZEC TO DLA MNIE ! PLS !

FeelDy

Rekomendowane odpowiedzi

jezdzilem dzisiaj pol dnia widzialem 3 autka.... ;/ no niestety zadne nie bylo godne :((( czy ktos moze to dla mnie zobaczyc stoi gdzies u was jesli bedzie spoko to po nie przyjade :D POZDRAWIAM a oto link http://www.allegro.pl/item319119106_zadbane_to_bmw_moze_byc_twoje_.html

dzwonilem gadalem... gosc mowi ze prawda jest to co jest w opisie, (powiedzmy ze przez telefon go poduscilem ile moglem) mysle ze skoro 91r (a z tego co wiem to 90 byl ostatnim rocznikiem produkcji ????[zglupialem])to napewno M40 ,jest was wielu na forum :) mysle ze zaden problem jest zadzwonic do goscia i sie umowic zeby obejrzec auto , (teoretycznie ciezka sprawa odjebac robote za goscia co 400 km mieszka od wrocka.... ale jesli ktos z was moze mi pomoc to bede dozgonnie wdzieczny [pomijajac malenki fakt ze wasza czesc polski jest wysypem bmw a u mnie same trupy....]a naprawde chcialbym takie auto...a nie zaczac przygody z motoryzacja od corsy....[troche lipa]) nie wiem skąd ale szufladki zawsze mi sie podobaly, jestem swiadom ze autko moze mnie kosztowac jeszcze troche ... ale ja chyba sie zakochalem :]! pomozecie ?

no to wypas :) !! dzięki chłopaki ;]jak sie czegos dowiecie to prosil bym jakiegos eska 605543586 albo jakiegos maila :)FeelDy@poczta.fm ;] :P <bmw_1> uklon_bmw uklon_bmw bylo by swietnie :) !!!

;] zobaczyl bym wroclaw , poznal kogos z forum i kupił bryke :D jak by to powiedziec :D jestem na tak:D

ps: jesli nie ta to moze jakas inna ktos z was widział taka do 4000

chłopacy ;] jak by bylo wszystko wporzo to odezwijcie sie na komuczaka :P , ja w piatek spadam do laski na weekend ;] (brak dostepu do sieci;/) ,a jak by fura byla konkret to bysmy sie zgadali , moze nawet w ten weekend by sie udało ja lyknac :) ;] no chyba ze mi jutro prawka nie wydadza... ;/

wiem;] ale ciezko jest sie trzymac w ryzach ;/ najpierw 3 miechy na kase czekalem + miesiac poszukiwan to daje juz 4 ;/ ehh ... z pierwszymi samochodami tak jest :D ze najczesciej na cisnieniu sie to kupuje :D

Potwierdzam :twisted: Tak włanie stałem się kiedyś posiadaczem Tavrii :? Hehe...

Która później skończyła na KJSach <bmw_4>