łazik Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 tak jak w temacie,na krótko działają a poza tym to ''lipa''.bezpieczniki sprawdzone.czy to może być jakiś przekażnik albo ewentualnie jakieś styki w kierownicy.oprócz tego wszystko działa światła,wycieraczki :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 witka a sprawdziłeś miernikiem czy włączniki działają poprawnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 witka a sprawdziłeś miernikiem czy włączniki działają poprawnie . a jak to się dokładnie robi? nie mam miernika ale jak coś to bym załatwił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam ja bym zdjął osłonę kolumny kierownicy i po kabelkach do wtyku złącza wypiął wtyk i odszukał odpowiednie kable (mam na myśli spryskiwacz i klakson i co tam jeszcze) nie wiem jak z klaksonem bo u siebie jeszcze nie zdejmowałem kiery możliwe że jest na kabelkach , albo na stykach naprawdę nie wiem . Teraz miernik ustawiasz na omy i dzwonisz po kablach każdą pozycję przełączników lub bierzesz schemat i prosto do celu konkretne pozycje sprawdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Łazik ale co to znaczy "działają na krótko" :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Łazik ale co to znaczy "działają na krótko" :?: heeh no jak je bezpośrednio do akumy podłączysz :wink: dzięki PIT :wink: posprawdzałem wszystko i okazało się że przekażnik od spryskiwacza lekko zaśniedział i nie podawał prądu a co do klaksonu to przekażnik działa ale klakson nie.także lecę do sąsiada wykręcić mu z kamaza bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi