Krzychu_88 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 czy wie ktoś gdzie mogę dostać listwy drzwiowe, chodzi mi dokładnie o te cienkie na samym dole drzwi. Szukałem na allegro ale nigdzie nie widzę czegoś takiego. Czy można je gdzieś dostać czy muszę kupić całe drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Można dostać. Poszukaj dokładniej na allegro. Ja kiedyś znalazłem nówki, troche kosztują co prawda,ale są do kupienia. Taniej niż z całymi drzwiami. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 spróbuj tutaj :arrow: auto.szrot@op.pl (Rafał) facet ma sporo pierdółek do e34, powinien mieć te listwy... dokładnie opisz, o które Ci chodzi pozdro [ Dodano: 26 Luty 08, 15:55 ] aha... jak będziesz chciał to wystawi Ci aukcję z tymi listwami na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi