centu$ Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Koledzy mam pytanko a mianowicie takie " jutro czeka mnie robota przy głowicy. Mam bume z roku 1990 2.0 6-ścio cylindrową. I mam problem bo nie moge znaleść schematu dokręcania głowicy. Czy ma ktoś taki schemat z kolejnością dokręcania szpilek i z jaką siłą sie dokręca :?: prosze o porady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oen Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja po zakupie miałem przyjemnosć z głowicą i jeżeli kupujesz nową uszczelke to masz do niej dołączony schemat w której kolejności i z jaką siła masz dokrecać więc problemu chyba nie będziesz miał miłej walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzieki oen bmw_beer Tak jak mówisz jutro mnie czeka walka. Wynik jest przesądzony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi