Mk-rally Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Mianowicie szukam osób które czasami zajmują sie tym w wolnych chwilach! Bo czas letni zbliza sie i mozna sie wybrac ekipa na jakiś wspólny wypad nad jakies jedno z łowisk! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dziadkowie mieli dom na wsi, nieopodel był staw to sie chodziło :wink: ja to amatorsko, ale na rybki zawsze chętnie bym sie wybrał :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ja rybki to tylkona stole i w roli zagrychy , hehehehehee :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Rybki , fajne zajęcie ale mi brakuje niestety cierpliwości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja kiedys bawilem sie w wedkarstwo, jak zmienialem wode w akwarium :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Mianowicie szukam osób które czasami zajmują sie tym w wolnych chwilach!Bo czas letni zbliza sie i mozna sie wybrac ekipa na jakiś wspólny wypad nad jakies jedno z łowisk! :roll: podziwiam twoją cierpliwość uklon_bmw uklon_bmw ja byłem raz kumpel mnie wyciągnął dał mi wędkę ale szybko mi ją zabrał[tylko już bez żyłki i haczyka :mrgreen: ] bo mu całą zdemolowałem... niemam cierpliwości niestety :? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja kiedys bawilem sie w wedkarstwo, jak zmienialem wode w akwarium :mrgreen: Może chce ktoś tanio rybki wyrwać?? :mrgreen: gupiki, kirysek, załobniczka, dwa cierniooczki, nonki, molinezja, i glonojad.... ajk coś to walić na priv albo gg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ja jakos tak po ślubie kupiłem wedke z zamiarem oderwania sie od zony ale tylko dwa razy byłem na rybach i wedka sie kuzy na szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jesli chcesz to mozesz ją oddac w me dobre ręce ja sie nią zaopiekuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 ja tam bym sie pisal na takie cudo, sprzet mam, tylko karte musze oplacic, ryby to ryby, browar tez jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ale znalazłem kotleta Szukałem jakiegoś tematu o rybach, bo ostatnio Paula zaczęła narzekać, że mamy za dużo samochodów (właśnie jestem na etapie kupna kolejnego) i postanowiłem poszukać innego hobby. Pojechałem do sklepu, kupiłem 2 wędki, trochę gumowych rybek, haczyków, ciężarków, spławików i pomyślałem, że spróbuję wędkarstwa Ponoć w Norwegii jest sporo ryb, mnóstwo moich znajomych stąd jeździ cały rok na ryby,mają swoje łodzie, więc i ja spróbuję. W sobotę o 4 rano jedziemy z kumplem na jezioro zobaczymy co z tej wyprawy przywiozę. Ktoś z Was łowi? Może podpowiecie parę rzeczy, co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelswidnica Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 no hey fajne łowisko masz w walimiu nad tamą albo domanice na jeziorze walimskim około trzydziestu paru kilometrów od wrocławia happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Swego czasu jeździło sie nad Odrę, generalnie spining, zawsze to jakaś aktywność...pokręcić ręką Teraz niestety brak czasu. No i te komary...synonim wędkarstwa w Polsce Edytowane 13 Czerwca 2013 przez szocha1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hmm tutaj też są komary, a o tym nie pomyślałem Zobaczymy, może tak wcześnie rano nie będzie ich za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 uwielbiam jezdzi na ryby :grill:bmw_beer jakies osiągnięcia juz są w wolnym czasie potrafie codziennie sie pokazac nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi