Beciu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Wszystkich jestem nowy na Waszym Forum i chciał bym zapytać czy zwykły szary użytkownik samochodu moze jeszcze wjechać na płyte lotniska w Skarbim, ostatnio chodziły pogłoski że już nie da rady może ktoś coś wie na ten temat? Pozdrowienia dla Wszystkich użytkowników bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jeszcze mozna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 mozna bez przeszkod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 napisalem "jeszcze" bo gmina sprzedala nastepna czesc lotniska pod kolejna fabryke Cadburry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beciu Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzięki Wszystkim za odpowiedzi, aż głupio się przyznać ale mieszkam od tego miejsca jakies 10 km ale nigdy w życiu tam nie byłem , no ale cóż kiedyś musi być ten pierwszy raz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Beciu jak raz wpadniesz na jakiegos spota z maxbimmer-em to nieporzałujesz :mrgreen: tak jak Ja tez jestem nowy i teraz to sie wkreciłem BMW bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beciu Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Z chęcią bym się wybrał bmw_beer a może ktoś cos planuje? bo ja do miesiąca czasu bede mial w końcu swoje wymarzone E-39, więc jak by ktos chciał polatac to z największa przyjemnościa - może sie coś naucze ciekawego przy okazji... Jeszcze raz Pozdro dla Maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi