emilcb Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 witam wczoraj w nocy jakies debile grzebali mi w zamkah w moim e34 :evil: i nie wiem czy chcieli nim odjechac czy zaje*ać sprzęt :?: w zwiazku z tym potrzebuje na szybko zalozyc gdzies wylacznik masy zeby wrazie czego kutafo*y nim nie odjechaly moze mi pomozecie i wkazecie miejsce gdzie go ukryc i do czego podpiac.... planowalem zalozyc go na kablu od pompy od paliwa ale mam gaz i na gazie tez sie da ja odpalic;/ autko mam od niedawna i stoi na obcych blachach dlatego chiba ktos sie nim zainteresowal;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak zamka nie złamali, to znaczy że jacyś Gówniarze. A po radio raczej by szybę wybili... <bmw_4> Szkoda auta... Jeśli auto stoi pod domem to polecam alarm (złapią za klamkę :arrow: zacznie wyć :arrow: uciekną) plus odciencnie zapłonu (ukryty prosty włącznik + przekaźnik). Co do schowania przełącznika to jest 2.000.000 miejsc, tylko wyobraźnia i długość przewodu do przełącznika może Cię ograniczyć. Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 spoko spoko alarm bedzie w najblizszym czasie ale chodzi mi zeby na juz zalozyc jakis przelacznik tylko teraz pytanie pod jakie kabelki mam sie wpiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ooooooooo, tego to ja nie wiem... mój dobry kumpel jest elektrykiem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 autko mam od niedawna i stoi na obcych blachach natychmast je ściągnij i załóż jakieś lewe/inne z jakiegoś innego starego auta może lub może ktoś ma jakies stare i może tobie pozyczyć takie tablice jak masz ty to znak dla złodzieji ,ze autko jeszcze nie jest zarejestrowane a wiec do konca i formalnie nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witka jak nie jeździsz to wyjmij aku to tak szybko nie odpalą wypnij wtyk od kompa odłącz przepływke lub przepustnice nie wiem czujnik temperatury cieczy albo jeszcze cosik innego to tak na biegu kilka przykładów oczywiście nie wszystko naraz lub postaw na parking strzeżony <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 bezpiecznik pompy paliwa najskuteczniej zatrzyma auto w miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 no nie tak do końca bo jak skapują sie to przełożą inny naprzykład od zapalniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 hehe :lol: dzieki koledzy happy_bmw bedziem grzebac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 hehe :lol: dzieki koledzy happy_bmw bedziem grzebac;] jak narazie to wczoraj zalozylem przelącznik na kabel od zaplonu;] efekt fajny bo autko kreci ale nie chce odpalic :mrgreen: jak ktos by chcial sie pobawic to wystarczy zdjąc pokrywe po lewej od kierownicy i poszukac grubego zielonego kabelka a reszta to inwencja tworcza;] najlepiej wpiac sie jeszcze przed kostka wtedy nie widac zadnej ingerencji w instalacje bo kable sa pochowane :wink: pozdrawiam i do zobaczyska jutro w skarbimierzu bmw_beer weź jeszcze napisz, gdzieś ten przełącznik schował i daj sobie w opisie na gg, albo na jakimś forum onetu :] a najlepiej zostaw instrukcję na kartce przy stacyjce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a najlepiej zostaw instrukcję na kartce przy stacyjce Kowalski zawsze parkował swój samochód przed blokiem. Ponieważ nie miał alarmu, więc za szybą zostawiał kartkę "Brak benzyny, silnika i akumulatora". Pewnego dnia rano przychodzi, a na kartce dopisek "To koła też ci nie będą potrzebne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi