Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Gdzie mam szukać danych z którego roku jest silnik pytanie_bmw . Nie ma żadnych papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics15/vin-decodery-vt3226.htm sprawdz tu troszke sie dowiesz o samochodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 dzięki za stronkę, ale budę mam z 93, a silnik z 99 , ale co do tego nie jestem pewna i wpisanie nr VIn nic mi nie da bo wyświetli dane z modelu 93. Czy można ten silnik sprawdzić w inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 moze jakos po nr silnika! ale pewnie ciezko je odczytac i znalesc przedewszystkim! a po co ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 bo muszę wiedzieć ile to ma koni , i czy M40,M42,M44? muszę wymienić świece i w sklepei o to pytają, wiem tylko że ma łańcuch (rorząd). Tak to jest jak babasobie kupi BEEMKE bo super autko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zrob fotke to ocenimy ten silnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jeżeli chesz wymienić swiece to przecież wystarczy wykręcić starą i pójść z nią do sklepu albo spisac z niej numer a tam juz napewno dobiorą <bmw_1> i po kłopocie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a możesz mi powiedzieć czy gdzieś na silniku bedzie pisac rok? a jeżeli tak to w którym miejscu mam szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 rok na silniku napewno nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jutro zrobię zdjęcie i wrzuce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 to bedzie najlepsze rozwiazanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 numery silnika sa wybite na bloku na takiej odstajacej plaskiej czesci niedaleko czujnika temperatury, ale zeby je odczytac bedzie trzeba troche przeczyscic bo napewno sa troche malo widoczne proponuje latarke i WD-40, sam troszke sie nameczylem zeby to zrobic. jesli moj post jakos pomogl to bardzo sie ciesze POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gdzie mam szukać danych z którego roku jest silnik pytanie_bmw . Nie ma żadnych papierów Na bloku silnika będzie numer (na takiej płaskiej części), pewnie będzie cały zasyfiony, więc czymś trzeba będzie przeczyścić i nieźle się nagimnastykować Po numerku silnika sprawdzisz jego rok. A jak się ładnie uśmiechniesz, to w ASO zrobią Ci to za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jakie foty wpisz VIN na www.realoem.com i po krzyku :mrgreen: zanim zadacie pytanie używajcie "szukaj" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 bo muszę wiedzieć ile to ma koni , i czy M40,M42,M44? muszę wymienić świece i w sklepei o to pytają, wiem tylko że ma łańcuch (rorząd). Tak to jest jak babasobie kupi BEEMKE bo super autko jakie foty wpisz VIN na www.realoem.com i po krzyku zanim zadacie pytanie używajcie "szukaj" Piotrek ale przeciez jest napisane ze silnik po przekładce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ups , very sorry :lol: bmw_beer odwołuję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzięki chłopaki, mam nadzieję, że znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi