Piotrek20Tg Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam mam takie pytanie w w/w BMW po wymianie oleju na nowy olej valvoline 10w40 rano przez chwilke słychac zawory dokładnie sekunda dwie a czasmi wcale czyszby popychacze sie juz powoli kłaniały do wymiany? na starym oleju ale niewiem jakim była cisza na tym oleju jezdze dopiero dwa dni auto ma 199.000 przebiegu udokumetowane z góry dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a nie był przypadkiem syntetyk, z tego co wiem do tego silnika BMW zaleca syntetyk, a nie pół :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A to przypadkiem nie vanos sie odzywa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 hmm niewiem jaki olej był wlany przedtem hmm [ Dodano: 21 Luty 08, 22:38 ] a co do wanos to według fotek moj silnik jest bez wanosa bo niema z przodu wypukłego dekla ale niewiem jak je rozponac jeszcze idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 W 1991 roku w M50 nie było jeszcze vanosa <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 W 1991 roku w M50 nie było jeszcze vanosa <bmw_3> Sory ale jak pisałem poprzedniego posta to w Profilu było tak napisane : Mój samochód:: BMW 320i vanos Wiek: 23 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 tak już poprawiłem to ja przepraszam ale sam niewiedziałem czy mam vanosa czy nie okazuje sie po fotkach ze niemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Piotrek20Tg, nagle twoje auto stalo sie slabsze o pare konikow <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi