Tequila Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No właśnie, miałem na myśli to czy otwory na żarówki pasują do żarników... a ty BMWE jak sobie z tym poradziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 kurcze.. nic nie robiłem... przełożyłem tylko żarówki zrobiły przysłowiowe "klik" zabezpieczyłem jak każdą żarówkę H7 pręcikami (fabrycznie) i hulaj dusza.... Spytam się jutro właściciela tej Beemki o co kaman... jedno wiem że są to oryginały Made in France a kolory kabelków pasowały do kolorów na moim aucie żadnej przeróbki nie robiłem... Jak bede miał chwilę czasu to podjadę gdzieś koło Ciebie i zobaczysz jak to wygląda..... aha.. zmówiłem jeszcze sobie dziś na allegro komplet spryskiwaczy do reflektorów xenonowych. Pasują od Skody Octawi RS i są na allegro po 80 PLn. Nawet kolor mozesz wybrac Do tego pompka z dwoma wyjściami od Omegi B za 16 PLN i masz już naprawdę silne spryski.... i Policja może ci fujarką pomachać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja mam spryskiwacze fabryczne... Byłoby ekstra gdybym mógł zobaczyć jak to wygląda na żywo. Codziennie między 8:00 a 15:00 jestem na placu Kościuszki koło Tutti Frutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 daj jakiś namiar na siebie to jak będę w pobliżu to zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Poszło na PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer00 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Panowie a czy w hidach jest rozroznienie na oalniki do soczewek i do reflektora bo w e36 mam soczewke i nie wiem czy jak bym kupowal to zeby mi kitu nie wcisneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 chodziło mi o to ze mam auto wyprodukowane 20 lat temu i wtedy nie było ksenonów i spryskiwaczy do nich czyli stwierdzenie ze ksenony muszą mieć spryskiwacze i system samopoziomowania się nie dotyczy taki aut jak moje, montaż ksenonów jest raczej krokiem w kierunku poprawy bezpieczeństwa bo mamy lepszą widoczność a 2 sprawą jest ich prawidłowe ustawienie mam racje czy nie? ehhh... ja u siebie mam.. ale nie made by czesio w warsztacie, tylko pełne normalne lampy ksenonowe z osprzętem, wszystko jest ok, działa fajnie i generalnie nie ma się czego czepić poza jednym.... przetworniki od xenonów gdzieś trzeba zmieścić, wymiana żarówki choćby od postojowego wiąże się wtedy niestety z ponadstandardowymi zabiegami Założysz porządnie xenony do e36, tak jak powinny być założone, to nie dość, że nikt się tego nie czepi, to jeszcze ty będziesz bardzo zadowolony z efektu. Tutaj tylko nadmienię.. nie kupuj szajsów z allegro, bo zaraz coś szlag trafi, tam jest za dużo elementów potrzebnych do prawidłowego działania, żeby pozwolić sobie na jakiś baboł co wszystko popsuje. [ Dodano: 21 Wrzesień 08, 10:21 ] Panowie a czy w hidach jest rozroznienie na oalniki do soczewek i do reflektora bo w e36 mam soczewke i nie wiem czy jak bym kupowal to zeby mi kitu nie wcisneli kup sobie porządne np. w d&w, daj to 100 czy 200 pln więcej a przynajmniej będziesz miał z gwarancją, bez nerwów i z certyfikatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi