zaba84 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam mam jeszcze fabryczny centrlny+alarm ale niestety mam tylko 1 pilot i to w oplakanym stanie :roll: . Mam takie pytanko czy jakbym kupil jakas nowa centralke alarmu to czy dalo by sie ja podpiac bez jakiegos przerabiania?? chodzi mi tak poprostu machnium machnium, nowa na miejsce starej :lol: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nie.kolego to nie jest takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 to jak to zrobic, jeszcze troche to i ten pilot co mam sie rozpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olaf Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 wiam! Nie trzeba kupywac nowej centralki nowe piloty da sie połaczyc ze starą centralką kazdy dodry alarmiarz sie tego podejmie. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wiam!Nie trzeba kupywac nowej centralki nowe piloty da sie połaczyc ze starą centralką kazdy dodry alarmiarz sie tego podejmie. pozdrawiam! a ile sobie cenia za taka przyjemnosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wiam!Nie trzeba kupywac nowej centralki nowe piloty da sie połaczyc ze starą centralką kazdy dodry alarmiarz sie tego podejmie. pozdrawiam! a ile sobie cenia za taka przyjemnosc?? wrocar, ul. kochanowskiego we wrocku - magicy, którzy radzą sobie ze wszystkim Jeśli założenie prostego alarmu to ok. 350-500 zł, to z takim czymś pewnie sobie dość szybko i niedrogo poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 wiam!Nie trzeba kupywac nowej centralki nowe piloty da sie połaczyc ze starą centralką kazdy dodry alarmiarz sie tego podejmie. pozdrawiam! a ile sobie cenia za taka przyjemnosc?? wrocar, ul. kochanowskiego we wrocku - magicy, którzy radzą sobie ze wszystkim Jeśli założenie prostego alarmu to ok. 350-500 zł, to z takim czymś pewnie sobie dość szybko i niedrogo poradzą a masz moze jakies namiary na ta firme? jakis fon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi