BUMMER Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich. Ostatnio zostałem posiadaczem E30 324d z 1986r z automatyczną skrzynią.Pojawił mi się problem z centralnym zamkiem rano jak poszedłem do buni to normalnie otworzyło wszystkie drzwi póżniej też wszystkie pozamykało.Ale po 10min wróciłem i jak otwierałem to otworzyło tylko drzwi kierowcy i nie idzie ich teraz zamknąc a reszta została pozamykana na amen nie idzie ich teraz otworzyć od środka nawet na uruchomionym silniku, wszystkie bezpieczniki są w porządku.Ma orginalny centralny zamek bez alarmu.Pomocy bo nie mogę zamknąć bemki bo drzwi kierowcy są otwarte. [ Dodano: 9 Kwiecień 08, 12:44 ] Już działa poprostu w centralce od centralnego zamka jest taka blaszka oporowa która po nagrzaniu przerwała obwód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi