Piotrek20Tg Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam zgubiłem z progu z tyłu tą gumową kulke czy odboj niewiem jak sie to nazywa w kazym razie na podnosiku za to auto dzwigaja sa w sumie takie cztery ja zgubiłem z tyłu idzie to gdzies dostac? a i jakby ktos wiedział jak sie to konkretnie nazywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jeśli o to ci chodzi to zadzwoń do gościa: http://www.allegro.pl/item310033038_oryginalne_korki_progi_pod_lewarek_bmw_3_e36_inne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 no o to dzięki bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi