WNTcoupe Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 chodzi mi o oznaczenie i kilka informacji na jego temat. poniewż muszę wymienic przepływomierz i kilka drobiazgów i nie wiem wg czego mam szukać jakie ma byc oznaczenie (numer )przepływomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 M10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 1. na przepływomierzu mam nr. 0280202039 i teraz tak czy musze szukać przepływomierza z identycznym numerem czy może sie różnić końcówką a początek może zostać ten sam np. 0280202... (201),(031). 2. do puszki filtra jest zamocowana mała puszeczka (zaraz obok alternatora) u mnie jest tylko podstawka i jest w niej podpięty tylko mały rezystor , na dole jest gniazdo i przedwód z wtyką nie jest podpięty. do czego to służy ??co to jest?? i co powinno sie tam jeszcze znajdować?? z góry dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziqsek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 po numerze przeplywki to jest silnik 1.8l ja bym obstawial m20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 po numerze przeplywki to jest silnik 1.8l ja bym obstawial m20 hehehehe kolego toś chyba nie widział nigdy M40 to na bank M10 ale oczywiscie lepiejbyłoby z bliska zobaczyć heheeheh M20 to było zawsze 6 garów.....gdzie ty je widzisz, może lepiej już nic nie mów w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 po numerze przeplywki to jest silnik 1.8l ja bym obstawial m20 1.8l i M20 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 He,he no dobre to było. Dobrze,że nie M30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a tak serio to mając VIN wejdź sobie na www.realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi