Piotr Gackowski Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam taki problem:wymienialem {u mechanika} troche wnetrza z benzyny do diesla.Przekladal mi troche instalacji elektr. i tak cos pokielbasil ze jest problem z tym malym komputerkiem ktory znajduje sie na kokpicie obok radia. Poprostu przestal dzialac zupelnie.Myslalem ze umarl ze starosci wiec zeby wszystko bylo ok.zalatwilem {nie nowy ale niby sprawny} drugi i tu niespodzianka----tez nic-----. Wiec wlozylem taki sam tylko od benzyny i dalej nic. Elektryk powiedzial mi ze mam tam instalacje od benzyny i taki z benzynowego powinien dzialac. Chyba sobie nie dam rady. Teraz ma trzy od diesla i jeden od benzyny i zaczne chyba nimi tapetowac. Moze ktos z Was mial podobny problem,niech sie odezwie.Z gory Wielkie Dzieki. POZDRAWIAM WSZYSTKICH BMK-owcow <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 wiesz jak masz problem z elektryką to zmień mechanika...może gość się porwał na coś co go przerasta i nie ga rady go teraz podłaczyć, jak się troche znasz to warto spróbować samemu tylko potrzeba schemat i troche czasu, choć z objawów to może być poprostu brak zasilania więc na poczatek sprawdz czy z tej strony wszystko jest ok a jak nie to niestety trzeba brać się za kable . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a jaka ci inst. elektryczna przekładał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gackowski Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Przelozyl mi czesciowo z benzyny i elektryk ktory to zobaczyl powiedzial ze teraz pasuje tam ten komputerek z benzyny ktory ma duzo wiecej tych przyciskow niz moj z diesla. Tak czy siak nie dziala ale nie wiadomo czy ten zegar z benzyny jest sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 a po co to przekładałeś ? bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi