Kosa Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 j.w jak wymienić żaróweczki pod suwakami regulacji nawiewu (pod radiem) w E30 ? zdjęcia mile widziane pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 tak w e30 jakos tak było jedna jest dostepna pod radiem a droga z dołu! kiedys tak wymieniałem ale do konca nie pamietam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie wiem jak u ciebie ale u mnie sie tego nie wymienia to jest poprostu taka malutka dioda zaroweczka wmontowana na stale i zamontowana jakby na koncu takiego drucika,kabelka i i te kabelki ci po prostu wypadly ze swojego miejsca i dlatego nie masz podswietlonych suwakow,posciagaj suwaki i pokretla od nadmuchu i temperatury po pokretlami powinny byc srubki jak dobrze pamietam musisz zdiac caly platki pod suwakami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi